DoThAn Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 witam szukam płyty głównej która posiadała by sataII koniecznie musi być na s754 znalazłem taką http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25074 z tym że jest z wbudowaną kartą graficzną co o niej sądzicie ? i dlaczego jest tak bardzo trudno znaleźć zwykłaą płyte główną do 270 zł z sata II czekam na odpowiedź pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 to zależy od chipsetu, SATA 2 wspiera chipset ten z GF 6100, a taki NF4 nie (tylko NF4 Ultra i Sli). jest Epox EP-8NPA SLi z SATA 2, ale cena wyższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ASRock K8NF4G SATA II szczerze polecam po zmianie biosu płytka wymiata :) ma zintegrowanego GF6100 i bardzo duże możliwości o/c, a cena boska na allegro.pl nówki są po 199zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ASRock K8NF4G SATA II szczerze polecam po zmianie biosu płytka wymiata :) ma zintegrowanego GF6100 i bardzo duże możliwości o/c, a cena boska na allegro.pl nówki są po 199zł :) bez przesady, płyta za tą cene dobra, ale o/c raczej średnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 bez przesady, płyta za tą cene dobra, ale o/c raczej średnie... jak sie nieznasz to sie niewypowiadaj bo fsb 350-360 to dla ciebie srednie o/c :D bierz asrocka,napewno niebierz GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 no właśnie Panowie tak sie zastanawiam więc polecacie mi tę płytkę a jak jest z jej sprawnością kiedyś miałem asrocka na sis'ie i nie byłem zachwycony moj kolega miał g-b i z takim samym procem i ramem komp był sprawniejszy. a jak jest z grafiką w tych płytach można w jakies gierki na tym pograć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nieda sie ukryc asrock sie poprawił a GB popsuł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A ja wam powiem ze jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowxxz96 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja też mam asrocka K8NF4G SATA II i sempa 2800+ podkręcam na nim na 2450, bez zmiany napięcia (ta zmiana jest troche trudna), a zintegrowana grafa jest 3X wydajniejsza niż gf2mx :) . Polecam ją i polecam wątek o niej tam pisze co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...