ArthJ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 heh. rozmazylem sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 brak mi slow kurcze moze by tak to do Polski sprowadzic... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Jest bardzo ładna, świenie nadawałaby się do kompów na wszelkiego rodzaju turnieje CS albo Quake. Tylko ten tył ją niepotrzebnie wydłuża(chodzi mi o osłone) chociaż w ekstremalnych warunkach :lol: :lol: :lol: :lol: się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jak jest niebieska to biore :) Bez przerobek CUDO! No a jak jeszcze wlasne pomysly sie do tego doda...:D Juz widze cieniowanie aerografem na przodzie, albo jakies ciekawe motywy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 fajna ale kolorek nie ten ja wole żółta albo niebieską metalik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 eeeeee wole codegena :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Widziałem gdzieś na necie jeszcze w kolorku cemnej miedzi metalic. też fajnie wyglądała (jak ktoś lubi taki kolor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Buda super, wogóle podobają mi się kompy złożone przez nich. Czy oni sprzędają kompy do polski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 BYŁO..!.. --buda mi sie nie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Buda super, wogóle podobają mi się kompy złożone przez nich. Czy oni sprzędają kompy do polski? Jak masz wystarczajaco duzo $$$$ to chyba nie bedzie to problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 czy to napewno obudowa ?? :D nie mam słow 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...