Mar_lesniewski Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam! Piszę z drobnym, ale cholernie upierdliwym problemem licząc że może ktoś będzie w stanie mi pomóc, lub coś zaproponować. Jestem w posiadaniu wiekowego laptopa Campaq Armada V300 (Celeron 433, 64 MB Ram'u) i od jakiegoś czasu miałem problemy z jego uruchamianiem w sensie przycisku power, który raz działał, raz nie. Ale ostatnio zupełnie odmówił posłuszeństwa. Myślałem że po prostu coś nie styka we wnętrzu, rozkręciłem go, patrze i nie wiem jak się za to zabrać. Nie wiem czy coś się przepaliło, czy co. Przycisk w ogóle nie reaguje. Wiem że może to głupota, ale chciałbym coś z tym zrobić bo komputer mimo że stary i słaby bardzo by mi się przydał. Jest wart z 200-300 zł, a jak pójdę z nim na giełdę to albo powiedzą żebym kupił nowy albo za takie badziewie każą słono płacić a ja nie chcę do niego dokładać. Może ktoś wie jak to naprawić lub co z tym zrobić aby postawić staruszka na nogi:) Będe cholernie wdzięczny za pomoc od kogoś kto wie jak naprostować takie awarie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...