azyl Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Moje pytanie byc moze jest banalne jednak potrzebuje tej informacji ... Pisze program w c++ i chce umiescic w nim obrazki jpg jako przyciski ( dokladnie chodzi o to ze mam mape europy, i kazde panstw ma byc osobnym przyciskiem ) czy moze mi ktos powiedziec jak to zrobic ? moze link do jakiejs strony ?Szukalem ale nie moglem znalesc tej informcji :( pozdrawiam //zapomnialem dodac ze pisze go w borlandzie Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez azyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 oj chyba zwykłego przycisku pod to nie podepniesz ze względu na nieprostokątny kształt państw. W html'u jest cos takiego co sie nazywa imagemap, poszukaj coś na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...