JROX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No więc włączyłem sobie msconfig i chciałem ustawić uruchamianie diagnostyczne jednak po naciśnieciu zastosuj wyskoczył mi komunikat: "...Być może musisz zalogować się używając konta administratora, aby przeprowadzić określone zmiany" WTF? :blink: Jest tylko jedno moje konto jako administratora jednak wychodzi na to że nie mam takich uprawnień :/ Co się mogło stać? I jak to naprawić. Z takim czymś spotkałem się pierwszy raz i przyznam ze nie wiem co moge zrobić :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Napewno tylko twoje, zawsze sa conajmniej dwa (XP) twoje np. jorx i drugie ukryte administrator. Dziwne pewnie jakims programem ograniczyles sobie uprawnienia na koncie usera z uprawnieniami admina. Przy logowaniu "swieta trojca" i tam sie loguj jako admin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Na tym sysie to już jest wszystko możliwe. Tak się z ciekawości zapytałem, ale i tak musze go przeinstalować. Miałem czekac na nowy dysk i dopiero w tedy reinstalke robić, no ale jak już jest w takim stanie to wole dzisiaj zrobić porządek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 przeistaluj system, i wszystko będzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...