Skocz do zawartości
mancyk

Net Znika

Rekomendowane odpowiedzi

W jakim znaczeniu net znika (bo jak wyłacza się stan wstrzymania to skąd wiesz czy net jest albo nie??), a nie jest tak że jak wchodzi w stan wstrzymania to wszystkie procesy poza "życiowymi" są przerwane??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba naprawde zle przedstawilem problem....wiec jeszcze raz

nic nie robie na kompie przez np 15 minut po czym wylacza sie monitor (muza gra caly czas) i wtedy net nie dziala

objawia sie to tym ze jak zaczynam cos robic to widze ze nie sciaga mi program p2p, gg nie dziala, z opery komunikat ze nie moze sie polaczyc <---- z tego wnioskuje ze net przestaje chodzic

no ale po chwili wszystko wraca do normy tylko problem w tym ze nie moge zostawic kompa zeby cos sie sciagnelo a wczesniej wszystko bylo normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeżeli sam wyłączysz monitor są te same objawy??

Coś mi się wierzyć nie chce że monitor z tym będie miał coś wspólnego. Po oglądaj w opcjach zasilania.

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to moze jeszcze inaczej

po pewnym czasie nie uzywania komputera (jest czaly czas wlaczony) net przestaje dzialac <---- nie wiem czy monitor ma cos z tym wspulnego....pewnie nie

poprostu nie moge zostawic kompa wlczonego na noc zeby mi cos sciagnelo bo poprostu net przestaje dzialac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma takiej opcji w mojej karcie sieciowej (praktycznie ta karta nie ma zadnych opcji)....dodam jeszcze ze pracuje na winXp z sp2 a karta sieciowa jest 6 lotnia......a ha, jeszcze dodam ze nie mam modemu i łacze sie przez siec lokalna....ma ktos pomysl??

Edytowane przez mancyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi