mancyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jak w temacie gdy komp przejdzie w stan wstrzymania wyłącza mi sie net rusze myszka....monitor sie wlacza, komp chodzi normalnie i net zaczyna chodzic wczesniej tak nie bylo co to moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 W jakim znaczeniu net znika (bo jak wyłacza się stan wstrzymania to skąd wiesz czy net jest albo nie??), a nie jest tak że jak wchodzi w stan wstrzymania to wszystkie procesy poza "życiowymi" są przerwane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 no chyba naprawde zle przedstawilem problem....wiec jeszcze raz nic nie robie na kompie przez np 15 minut po czym wylacza sie monitor (muza gra caly czas) i wtedy net nie dziala objawia sie to tym ze jak zaczynam cos robic to widze ze nie sciaga mi program p2p, gg nie dziala, z opery komunikat ze nie moze sie polaczyc <---- z tego wnioskuje ze net przestaje chodzic no ale po chwili wszystko wraca do normy tylko problem w tym ze nie moge zostawic kompa zeby cos sie sciagnelo a wczesniej wszystko bylo normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) A jeżeli sam wyłączysz monitor są te same objawy?? Coś mi się wierzyć nie chce że monitor z tym będie miał coś wspólnego. Po oglądaj w opcjach zasilania. Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Ur6aN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 no to moze jeszcze inaczej po pewnym czasie nie uzywania komputera (jest czaly czas wlaczony) net przestaje dzialac <---- nie wiem czy monitor ma cos z tym wspulnego....pewnie nie poprostu nie moge zostawic kompa wlczonego na noc zeby mi cos sciagnelo bo poprostu net przestaje dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Właściwości urządzenia (karty sieciowej, modemu) -> Zarządzanie energią -> odptaszkować "zezwalaj komputerowi na wyłączanie tego urządzenia ..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Właściwości urządzenia (karty sieciowej, modemu) -> Zarządzanie energią -> odptaszkować "zezwalaj komputerowi na wyłączanie tego urządzenia ..."ewentualnie to samo dla USB bo moze masz NEO na usb i ci tez wylacza zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) nie ma takiej opcji w mojej karcie sieciowej (praktycznie ta karta nie ma zadnych opcji)....dodam jeszcze ze pracuje na winXp z sp2 a karta sieciowa jest 6 lotnia......a ha, jeszcze dodam ze nie mam modemu i łacze sie przez siec lokalna....ma ktos pomysl?? Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez mancyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...