bles Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jakiego najlpiej kupic laptopa do 5,5 tys zl? Zupelnie nie znam sie na mobilnych wersjach prockow i kart wiec nie wiem co wybrac i co jest w dobrej cenie a dobrej jakosci. Wazne zeby sprzet nie byl za duzy. Czyli Ekran najlepiej 15,4" nie wiecej z dobra rozdzialka min. WXGA. Dzieki z gory za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie no koles, w takie kulki to nie bedziemy pogrywac. Wez wykaz jakas wlasna inicjatywe i : a. przeczytaj najpierw regulamin dzialu Co Kupic b. zastosuj sie do niego c. wtedy wroc pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Gdybym chcial sie zastosowac do tego regulaminu to bylbym takim mistrzem w skladaniu laptopow ze sam bym mogl je chyba sprzedawac i doradzac innym. Skoro pytam na forum to mialem nadzieje ze moze jest ktos kto zajmuje sie tym na codzien i bez wachania doradza mi najlepszy znany mu sprzet w tej cenie. Skoro pytam na forum to znaczy wlasnie to ze nie mam czasu surfowac przez tydzien po stronach o laptopach tylko chce pojsc do sklepu i jednego kupic, a ze w sklepie moga mi doradzic to wiem tylko zawsze lepiej miec tez informacje z niezaleznego zrodla. Podsumowajac radze wam przerobic troszke ten regulamin bo calkowicie wyklucza sie z istota tworzenia takiego dzialu. W kazdym razie czy jest szansa ze ktokolwiek moze mi pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie mam czasu surfowac przez tydzien po stronach o laptopachNo ku..wa, a to moze ja mam ten czas?! Ale w sumie czemu nie... http://www.rewolt.pl/?p=pokaz_produkt&nr=1116 albo http://www.hoopla.pl/product_info.php?prod..._id=5918&ref=10 A poza tym regulamin jest dobry, wystarczy odrobina dobrych checi, napisanie nawet do czego ma sluzyc, dokladnie opisac na czym ci zalezy, preferowane firmy, potem poszukac w przedziale cenowym to co przynajmniej wydaje ci sie dobrym wyborem. Kup jeden z tych dwoch co wymienilem bedziesz zadwolony. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) dzieki za podpowiedzi! ten drugi jest ok ale znalazlem podobny tylko ze tanszy i o lepszej konfiguracji, czy moze byc? Acer Aspire 1694WLMi ATI http://www.jes.com.pl/index_lista_o.php?kategoria=1&id=2170 tak btw czy jest duza roznica miedzy centrino duo 1,66 a zwyklym prockiem np 2ghz. i czy lepsze sa karty nvidia czy ati? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez bles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) dzieki za podpowiedzi! ten drugi jest ok ale znalazlem podobny tylko ze tanszy i o lepszej konfiguracji, czy moze byc? Acer Aspire 1694WLMi ATI http://www.jes.com.pl/index_lista_o.php?kategoria=1&id=2170 tak btw czy jest duza roznica miedzy centrino duo 1,66 a zwyklym prockiem np 2ghz. i czy lepsze sa karty nvidia czy ati? ten jest ekstra, możesz brać w ciemno w zasadzie jest pełen wypas jeśli chodzi o konfig, a procek jest bardzo wydajny ati robi lepsze karty, sam mam ati i bardzo sobie chwalę, nvidia nie potrafi robić grafik notebookowych bardzo dobry wybór Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 no to super. wyslalem maila do tego sklepu no i prawdopodobnie go wezme. dzieki za podpowiedzi. jezeli jednak ktos ma jeszcze jakies propozycje to bardzo chetnie wszystko przejze. Mniej wiecej o podobnym konfigu do poprzedniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jeżeli szukasz jakiegoś lapa o klasie acer-a to poszukaj jeszcze jakieś oferty laptopów z vobisu słyszałem o nich wiele dobrego, podobno bardzo fajne maszynki składane przez jednego z renomowanych europejskich producentów - jego nazwa to podobno tajemnica Vobisu - nie mogą jej podać - taką mają umowę pakują tylko swój znaczek, a w środku bardzo dobre podzespoły też dobry stosunek - wydajność/jakość, ale to musisz sobie poszukać osobiście, bo na necie ciężko o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverpoint Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dołóż 200zł i kup Asus'a A6Ja - lepsze parametry ma chyba tylko Acer 8204 ale on kosztuje ponad 10 tysi. Najtaniej tego Asusa znalazłem na http://www.agito.pl/index.php?pid=30049 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Serwuje TurboCache ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wiesz taki X1600 ma 256 dedykowane tak samo jak GF7600 przewaznie ma 256 (Asus A8 to chyba pierwszy gdzie podobno ma byc 512 bez TurboCache) wiec to ze obsluguje HyperMemory nie robi z niego badziewia automatycznie, to tylko taki chwyt marketingowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A kupile w koncu za niecale 5 tys. Fujitsu siemensa amilo 1667g i jest naprawde wypasiony. 2 ghz 64 bitowy turion, 1 gb ram, 100 gb dysk, Radeon X700, express card, i duzo innego fajnego sprzetu. Kupil bym tego acera o ktorym pisalem na poczatku ale nigdzie go juz nie bylo. Ale z tego laptopa jestem naprawde zadowolony i mysle ze calkiem przystepna cena jak na taka maszynke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A kupile w koncu za niecale 5 tys. Fujitsu siemensa amilo 1667g(...)To czekamy na kilka słów recenzji i dobrej jakości fotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 nie ma sprawy, jak troche go pomecze i wyrobie zdanie, to moze cos skrobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...