Skocz do zawartości
tanaka

Prolink G-Force 4 Ti4200 64MB DDR TV-out kto ma ta karte

Rekomendowane odpowiedzi

moze ktos mi powie czemu cena tej karty jest 750 zl ? i czy wydajnosc jest mniej wiecej taka jak Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/650 XP "Golden Sample" i czy mozna tego prolinka podkrecic do wartosci ti4400 w poniedzialek jade po grafike nowa i sie zastanawiam nad tym prolinkiem czy to jest karta dobra czy niebedzie z nia problemow ? czy moze cos innego proponujecie tak do 800zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie gainward kosztuje 1100zł TI4200, tak apropo to gdzie ja mozna dostac, zapodajcie jakiegos linka do sklepu, bo jesce nigdzie jej w cenniku nie widzialem

Ja Ci ją mogę za 750 zeta załatwić !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gainward GeForce4 PowerPack!!! Ultra/650 XP "Golden Sample" Taktowanie rdzenia Standard - 250MHz Enhanced – 250MHz Taktowanie pamięci Standard - 444MHz Enhanced - 520MHz RAMDAC350MHz Pamięć 128 MB DDR 4.0ns a teraz Prolink GPU Clock 250MHz Video Memory 64MB DDR Memory Clock 500MHz RAMDAC 2 x 350MHz a teraz cena Prolink 750 zl a gainward 1250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko NIE PROLINK  panowie!!!! Potem mozna tego żałować.  Karty tej firmy zwykle slabo sie kreca ( sa ofc wyjątki). NIE POLECAM

Ale za te pieniądze..... Swoją drogą kiedyś kolega podkręcil swoją TNT2 Prolinka dosyć mocno to potem w D3D zaczęło mu wyskakiwać, że nie ma akceleratora. Sprawdzaliśmy na różnych kompach/systemach i nic. BIOS się pewnie poszedł je#@!.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ,ze 750 pln to jest suuper cena. Ale skad bierze sie ta cena?? Moze wlasnie z zastosowania tanczych elementow do budowy karty ??

W przypadku kart bardziej "firmowych" placi sie tez za marke ale tez sa to karty zwykle lepszej jakosci. Mialem Prolinka 1 dzien , GF2Ti- wogole nie dal sie krecic!! Trzeba czekac az ktos kupi tego 4ti4200 i sie przekonamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

300.zl roznicy to moim zdaniem kupa kasy,a co do krecenia to ok wszystko fajnie ale bulic wspomniane 300 zl za pare punktow w 3dmarku to chyba chore!!!Przynajmniej w tej kwestii>

Jak dla mnie 1250zł - 750zł = 500zł. Tak dla ścisłości. Wracając do tematu myślę, że gdyby ten Gainward kosztowal góra 950zł to warto. Ale narazie chłopak w porównaniu do Prolinka przesadzili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...