kbzium Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mam problem. Dzisiaj komp się zrestartował. Pomyślałem, że to nic więc włączyłem i siedzę dalej. Przy następnym uruchomieniu kompa siedziałem jakieś 45min i znowu to samo. Zajrzałem do dziennika zdarzeń i dokładnie w tej minucie i sekundzie, kiedy komp się zrestartował jest błąd: Źródło: DCOM Kategoria: Brak Identyfikator Zdarzenia: 10005 Typ:Błąd Model DCOM odebrał błąd „Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. ” podczas próby uruchomienia usługi upnphost z argumentami „” w celu uruchomienia serwera: {204810B9-73B2-11D4-BF42-00B0D0118B56} co jest tego przyczyną? Mam winde xp professional. Czytałem o tych problemach w googlach ale znalazłem tylko porady do windows 2003/server. POMOCY!!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...11entry117211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...