mateusztt Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 W koncu przyszedł czas na wiekszą modernizacje kompa, a ze niespecjalnie sie na tym znam, poprosze o radę : jaką karte graficzną PCI-E za ok 700zł wybrać ?? Wolalbym coś nvidii ( zawsze uzywalem i nigdy nie zawiodły ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 GeForce 7600Gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A jakie rozwiazanie mniej wiecej w tej samej cenie proponujecie na chpisecie ati? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 W tej cenie najlepszym rozwiązaniem jest 7600GT. Obecnie ATI w tym przedziale cenowym nie posiada odpowiednij konkurencji dla GeForca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) A jakie rozwiazanie mniej wiecej w tej samej cenie proponujecie na chpisecie ati?Podaj konfigurację swojego komputera. I raczej nie bierz nic z Ati, bo Radeony obsługują starsze technologie. 7600gt jest najlepsza za ok. 700zł. Edit: lukmek ;) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Podaj konfigurację swojego komputera. I raczej nie bierz nic z Ati, bo Radeony obsługują starsze technologie.Na razie mysle nad jakims dobrym zestawem. TUTAJ podałem czesci nad jakimi myslałem. Kompa planuje kupic za około 2 miesiace, ale zaczałem sie mniej wiecej juz zastanawiac co by tu wziac. PS. Uwazacie ze te karty http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=4141 sa gorsze od 7600 GT ? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez agentX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czyzbys miał dwa konta???? mateusztt oraz agentX???? Bo temat jest mateusztt, a teraz sie wypowiada agentX jakby to był jego????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czyzbys miał dwa konta???? mateusztt oraz agentX???? Bo temat jest mateusztt, a teraz sie wypowiada agentX jakby to był jego?????Nie. Poprostu równiez szukałem karty w tych granicach cenowych, z tym ze myslałem o ati radeonach X1600 XT(dobrze sie nie orientuje co jest lepsze, wiec chce sie dowiedziec jak najwiecej), ale nie chciałem zakladac nowego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 7600GT jest lepsze od x1600xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a jak wyglada porównanie 7600GT ze starym radkiem X800XL? pytam z czystej ciekawości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztt Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 potwierdzam, nie jestem agentX :wink: Widze ze wszyscy polecają GF 7600GT . Troche sie rozejrzalem po sklepach, w parametrach karty są podobne, wiec nowe pytanie : jakiej firmy ? Znalazłem tez ciekawostke ?? 7600GT ?? dziwna ta karta : Ilość potoków Pixel Shader : 8 Ilość jednostek Vertex Shader : 3 za to cena 500zł. Coś jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 potwierdzam, nie jestem agentX :wink: Widze ze wszyscy polecają GF 7600GT . Troche sie rozejrzalem po sklepach, w parametrach karty są podobne, wiec nowe pytanie : jakiej firmy ? Znalazłem tez ciekawostke ?? 7600GT ?? dziwna ta karta : Ilość potoków Pixel Shader : 8 Ilość jednostek Vertex Shader : 3 za to cena 500zł. Coś jest nie tak To jest 7600GS :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 To jest własnie GS, ale opis i tak jest błedny bo GS posiada tak samo jak GT 12PS oraz 5VS jedyna roznica pomiedzy nimi to wolniejsze taktowanie oraz pamieci DDR2 (gs) GDDR3 (gt). 8PS i 3VS miał 6600GT widzac panowie ze sklepu w innych realiach zyja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...