stabilo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam. Chciałem założyć temat w odpowiednim miejscu jednak tam znalazłem błąd: “Od kilkunastu godzin wszystkie strony tweak.pl są niedostępne, w tym również forum dyskusyjne, które od 4 lat służyło tysiącom użytkowników sieci jako największe źródło informacji o sprzęcie komputerowym. Serwisowi od grudnia ubiegłego roku groziła możliwość ... .. .” Dlatego postanowiłem założyć temat tutaj. Pytanie chyba najczęściej powtarzające się “Co kupić”. Chcę podarować bratu w prezencie Athlona 64 (Socket 939) Venice BOX 3200+ 2GHz. Teraz chciałem wybrać najbardziej funkcjonalną płytę która miała by port AGP bowiem brat przy takiej karcie graficznej pozostanie. Dlatego pytanie do was, jaką płytę wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147 Ta ma AGP jezeli mnie pamiec nie myli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stabilo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147 Ta ma AGP jezeli mnie pamiec nie myli. Ok thx. Czyli mam 2 pozycje: 1.ASrock 939Dual-SATA2 2.ULi M1695 PCIe/AGP Socket 939 Gdyby miał ktoś z was jakieś lepsze propozycję bardzo proszę o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) przeciez to jedno i to samo (wiem, ze ULi wydalo taka plytke - numer 2, ale jej obecnie nie kupisz; bynajmniej w Polsce) a ASRock dokladnie korzysta z tych samych bebechow (lekko zmodyfikowanych - glownie rozmieszczenie elementow i takie tam [ciach!]ly, ale chipsety sa te same) wiec to jest jedyny wybor (dobry) z pcie i agp Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stabilo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Orientujecie się jaki zasilacz powinienem do (ASrock 939Dual-SATA2 ) kupić ? Zestaw miał by: 2 Dyski Grafika AGP (9600 Pro Radeon) Nagrywarka DVD + FDD 1GB DDR Athlona 64 (Socket 939) Venice BOX 3200+ 2GHz Poleci wszystko na 300W zasilaczu ? (wiem że forum jest o płytach jednak przy okazji próbuję uzyskać jakieś dodatkowe info). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dobry Fortronik 400W powinien styknac, ewentualnie Huntkey 350, 400W/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stabilo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dobry Fortronik 400W powinien styknac, ewentualnie Huntkey 350, 400W/ Napisałeś 350W więc myślę że ten Chieftec poradzi sobie z wszystkimi podzespołami.. Dzięki za Informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...