Skocz do zawartości
marco

Oświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak wy ale ja sie uzaleznilem od tego forum i odp userow i jesli PL usunie adminow a przywlaszczy baze danych to edytuje posty :|

ale narazie nie spekulujmy co bedzie dallej jak prosil Romek

PS:zeby nie bylo mowiac spekulacje mam na mysli zakladanie nowego forum zrzuty itp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz wspominałem - siła dawnego Tweaka i jego merytorycznej wartości tkwi w postach 200-250 osób. Z reguły są to ludzie , którzy siedzą w swoich działach "od zawsze", ludzie, którzy przybyli tu przeważnie w 2002-2003 roku. Ich dziełem jest większość FAQ, poradników i tutoriali. Zdublowanie tych informacji na "alternatywne" forum ( czytaj w tym momencie - purepc) z jednoczesną edycją tych postów na "poniedziałkowym Tweaku" do poziomu "Tu kiedyś było FAQ", powoduje automatyczną degradację wartości pierworodnej bazy i postwienie Tweaka na poziomie forum wp.pl....

Nie wiem na co liczy Lisek, ale jestem - tu zaryzykuję stwierdzenie - wręcz pewien, że grupa wyjadaczy w całosci zawierzy swoją wiedzę nowemu projektowi. Jak będzie ,zobaczymy naprawdę niebawem. To co napisałem to prywatne odczucie usera , który troszku juz czasu tu spędził...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...