torque Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) to chyba chodzi o to ze na samym poczatku pisało ze purepc jest backupem tweak.pl a teraz tego nie pisze tylko samo purepc Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez torque8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Na domyślnym skinie nie ma tak jak napisał sgj już od 2 dni. na Rooq też. Dziwne, bo ja na def. mam. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja też miałem logo, ale jak sprawdziłem domyślną skórke i wróciłem do darkness to już nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie wiem jak wy ale ja sie uzaleznilem od tego forum i odp userow i jesli PL usunie adminow a przywlaszczy baze danych to edytuje posty :| ale narazie nie spekulujmy co bedzie dallej jak prosil Romek PS:zeby nie bylo mowiac spekulacje mam na mysli zakladanie nowego forum zrzuty itp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 @ath odśwież z pominięciem cache to zniknie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Dziwne, bo ja na def. mam. ;] Wyczyść cache. // ble qura16 był szybszy. ;] Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez mkl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jak juz wspominałem - siła dawnego Tweaka i jego merytorycznej wartości tkwi w postach 200-250 osób. Z reguły są to ludzie , którzy siedzą w swoich działach "od zawsze", ludzie, którzy przybyli tu przeważnie w 2002-2003 roku. Ich dziełem jest większość FAQ, poradników i tutoriali. Zdublowanie tych informacji na "alternatywne" forum ( czytaj w tym momencie - purepc) z jednoczesną edycją tych postów na "poniedziałkowym Tweaku" do poziomu "Tu kiedyś było FAQ", powoduje automatyczną degradację wartości pierworodnej bazy i postwienie Tweaka na poziomie forum wp.pl.... Nie wiem na co liczy Lisek, ale jestem - tu zaryzykuję stwierdzenie - wręcz pewien, że grupa wyjadaczy w całosci zawierzy swoją wiedzę nowemu projektowi. Jak będzie ,zobaczymy naprawdę niebawem. To co napisałem to prywatne odczucie usera , który troszku juz czasu tu spędził... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Para i spółka. Wnoszę o tymczasowe zamknięcie tego tematu by po uzyskaniu informacji od Liska wznowić dyskusję nad nowymi faktami. Pozdro DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Temat zostanie odblokowany po dokonaniu ustaleń dot. przyszłości serwisu. Jak tylko uda się nam dojść do jakiegoś porozumienia zostaniecie o tym niezwłocznie powiadomieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...