nemo1802 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 :mur: :mur: Własnie dotarla do mnie płyta główna Asrock P4S61. Moj procesor P4 HT 3GHz widziany jest na niej jako 2.50. Co sie dzieje czy to wina płyty czy wystarczy zmienic cos w BIOSIE. Na innej płycie widziany jest normalnie jako 3 GHz. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemprog Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zwiększ taktowanie cpu, albo mnożnik w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zwiększ taktowanie cpu, albo mnożnik w biosie. Ale wtedy procek bedzie chodził na wiekszym mnozniku, a ja chce zeby chodził na standardowym jako 3 GHz!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Sproboj zaladowac najnowszego biosa....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Wgrany jest najnowszy bios!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Ale wtedy procek bedzie chodził na wiekszym mnozniku, a ja chce zeby chodził na standardowym jako 3 GHz!!!!!! spokojna glowa - nie bedzie chodzil ani na wiekszym, ani na mniejszym - bo ma zablokowany!! ;) sprawdz lepiej, czy masz odpowiednie fsb ustawione? a np. Everest pokazuje to samo? 2,5ghz? Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Temat do zamkniecia odesłaem płyte!!!! Niech oni sie martwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) A wiesz ze rozne plyty roznie identyfikuja CPU? Moze ci zle ustwil domyslnie, mogles zaczerpnac wiedzy jaki proc powinien miec mnoznik i fsb, spojrzec do biosu i przestawic na wlasciwe, plyta zanizyla ci tego proca ale to nie oznacza ze jest zepsuta. Mnie na nf2 solteka, Duronowi 1800 przydzielala fsb 100 a powinno byc 133, ale wystarczylo zmeinic i bylo jak trzeba pomimio ze niby bios ustawial na poczatku co innego prosty przyklad ;] Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...