Jooseeph Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jesli dam na enabled to chodzi z tego co widze ciszej ale temp ta sama.. czy to dziala tak ze np. wzrost obrotow dziala wtedy kiedy rosnie temperatura? a i jeszcze musialem wylaczyc ostrzeganie przed minimalnymi obrotami bo tak mi nie chcial sie wlaczyc.. i nie obsluguje moj proc QnQ na tej plycie jesli to w czyms pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Tak to dokladnie dziala na takiej zasadzie - predkosc obrotowa wentylatora zalezy od temp. procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) oki dzieki :D :) temat uwazam za zamkniety :) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneda Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Dlaczego w Q-Fan Controlu jako Target Temperature nie mogę ustawić mniej niż 50 C??? Gdy ustawiam na mniejszą temp (np 47 C), to komputer nie chce załadować systemu i wyskakuje błąd CPU fan'a press F1.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...