kumek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam ! Mam pewien dylemat, nie znam się na tym więc się pytać mam zamiar kupić 512 RAMU, w plycie siedzi mi 256 DDR 333 Mhz i nie wiem czy moge kupić 512 DDR 400 Mhz, nie wiem czy bedzie ładnie współpracować i nie mam pojęcia czy moja płyta główna przyjmie tego typu pamięć. Proszę o radę Z góry thx ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Najpierw napisz jaki masz sprzęt. Nikt z nas nie jest jasnowidzem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 z tego co wiem to pamiec jest kompatybilna z mniejszymi predkosciami (czesto te same moduły sa sprzedawane jako DDR400 i DDR333) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...