pesymik Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mój komputer i kolegi jest podłączony przez router do sieci kablowej(ASTER). Dzialalo to juz od miesiecy kiedy nagle u kolegi działa wszystko tj. BitComet, Tlen ale nie dzialają stronki(IExplorer, Opera). U mnie nie ma żadnych problemów z internetem. Jaki może byc tego powód i jak to naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 sprawdzic DNSy u kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesymik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) sprawdzic DNSy u kumplajego adresy Adres IP 192.168.0.100 moj IP 192.168.0.101 a reszta jest takie i u mnie i u niego Maska podsieci 255.255.255.0 Brama 192.168.0.1 DHCP 192.168.0.1 DNS 192.168.0.1 kreator sieci WIN XP niczego nie zmienil :( Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez pesymik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chewolf Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Przyczyna twojego problemu nie leży zapewne po stronie sprzętu a oprogramowania, wystarczy dziurawy WinXP i zapewne złapał jakiegoś trojana albo wirusa - a nawet napewno jeśli inne programy działają - inne porty niż 80. Zainwestuj w Nod32 lub Avast Home Edition z najnowszą auktualizacją,który po ponownym uruchomieniu przeskanuje pliki na dyskach. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez chewolf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A moze antywirus (firewall) zablokował dostep do tych programow. Ja tam miałem na Pandzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesymik Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A moze antywirus (firewall) zablokował dostep do tych programow. Ja tam miałem na PandzieRaczej nie.Inne programy działają. W IExplorerze były zabezpieczenia na poziomie niestandardowym i dlatego nie działał.Dałem domyślne i działał przez kilka sekund. Jednym słowem tylko format c: i ponowna instalacja WINXP naprawi ten błąd. Dzięki za rady. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przeskanuj AD-Ware ja mam co jakis czas cos takiego. Wchodzi maly shit i blokuje dostep. Po przeskanowaniu resecik i wsio dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...