Gość Szyme_k1 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam. Posiadam karte dzwiekowa Audigi 2 value , bawie sie w programie Traktor Dj Mixer i chciabym miec tam odsluch na slochawki ,lecz nie wiem dlaczego jakos nie moge tego ustawic :blink: Pod karte analogowo (bo tylko tak przy sprzecie Dual 1400 idzie) mam podlaczony wzmacniacz przez "czincze" . Gdzie mam podlaczyc sluchawki ? W ktore wejscie na karcie? I jak ustawic w Traktorze aby owy odsluch byl . Probowalem juz wiele razy ale jakos mi ciagle nic nei chce wyjsc :( Poradzcie cos :) Foto karty Dla informacji - kabel chinh mam podlaczony pod zielone wejscie . Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Kup sobie jeszcze jakołś byle jaką karte muzyczną, może być nawet stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A nie mozna na ten Audigy ? Przeciez ona ma chyba kilka kanalow przynajmniej tak mi sie wydaje :blink: .. a zreszta mam jeszcze zintegrowana karte na plycie gl. ale niewiem czy moga byc aktywne dwie karty w kapie to go chyba bardzo obciazy i niewiem czy bedzie dzialac prawidlowo :blink: W Traktorze mam do wybory niby pare kart chyba to kanaly tak na moja glowe ale nie moge za nic tego ustawic zeby byl odsluch.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja mam ten sam problem tyle ze uzywam ableton live 5.0.2. Mam audigy 4 i realteca na MoBo. Za nic nie moge ustawic tego odsluchu. Jakies sugestie? Szyme k1 moze ty cos wynalazles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W czarna dziurke i w panelu sterowania ustawic minimum 4 glosniki. W traktorze ustawic przekierowania. wsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) A w abletonie? EDIT: OK! Dziala. Nie chcialo mi smigac bo mialem w KXach wlaczony swap tylu i przodu. Teraz jest git :D Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...