LT Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Czy istnieje możliwość nagrywania przez LAN na udostępnioną nagrywarkę? Czy jest coś do tego potrzebne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Chyba nie da rady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Chyba nie da rady... Wydaje mi sie ze jest taka mozliwosc. Skoro mozna drukować przez sieć to dlaczego nie nagrywać ? Istnieją przecież programy ktore symulują zdalne pulpity i dają mozliwosc uruchamiania dowolnego programu. zarowno w WinXP jest taka funkcja jak i w systemach linuxowych (SSH). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam u siebie LAN i na jedneym komie nagrywarke i nie wiem o co Ci chidzi 1.Udostepniasz folder który chcesz nagrać na płytkę 2.Koleś na drugim komie z nagrywarką wypala płytkę 3.Masz nagraną płytę Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam u siebie LAN i na jedneym komie nagrywarke i nie wiem o co Ci chidzi 1.Udostepniasz folder który chcesz nagrać na płytkę 2.Koleś na drugim komie z nagrywarką wypala płytkę 3.Masz nagraną płytę Pozdrawiam w uproszczeniu bo wypalanie w stylu drukowania sieciowego jest niemozliwe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a czy wiecie ze jest cos takiego jak DirectCD wtedy to wypalisz nawet przez internet ;) darady darady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mozna sie obejsc bez tego programu.... siec 100mb wychodzi 12,1/2mb na sekunde.... wiec powinno byc 0k jezeli 10mb 1,25mb na s to wolnym trybem tez 0k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...