Winchester Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Tak jak w temacie, kiedy biore prawym na link i biore otworz w nowym oknie, to nowopowstale okno jest male i za kazdym razem musze powiekszac :/. Ktos wie jak to zmienic, zeby automatycznie otwieralo w duzym??? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Przerzuć się na inną przeglądarkę :lol: klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Qrde, powiem Ci ze bylem przeciwny zmienianiu przegladarki, ale chyba to jednak zrobie i bedzie swiety spokoj :))). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Tak jak w temacie, kiedy biore prawym na link i biore otworz w nowym oknie, to nowopowstale okno jest male i za kazdym razem musze powiekszac :/. Ktos wie jak to zmienic, zeby automatycznie otwieralo w duzym??? Pozdrawiam. Witaj Zamknij wszystkie okna IE, otwórz jedno i rozciągnij na cały ekran (nie maksymalizuj). Teraz je zamknij i otwórz ponownie, już powinno być dobrze :) ...i TAK, polecam wymienić IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 bylem przeciwny zmienianiu przegladarki,a można wiedzieć czemu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a można wiedzieć czemu? :)może czekał, ad feliciora tempora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Moze przez sentyment :))) Poza tym IE umiem skonfigurowac po swojemu.... tylko te ooookna mnie wkurzaja wlasnie :). A ktora Wy polecacie z przegladarek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Firefox lub Opera, wybierz sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Najgorsze, że każda z nich ma wady :( Z FF mam taki problem, że po pewnym czasie zaczyna zwalniać i nie pomaga czyszczenie "keszu". Z kolei Opera ma 3 krzaczki (2 i 3 opisywany na forum): 1) czasami jak się coś zwali, to nie mogę zobaczyć źródła strony (nie pomaga reinstalka) 2) rozjeżdżanie się napisów - np tematy topików oddalone są od ikonek o jakieś 100 pikseli; po najechaniu myszką przesuwają się w lewo 3) rozjeżdżanie się grafiki - niektóre obrazki (zwykle małe) są rozciągnięte (można sobie piksele liczyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Najgorsze, że każda z nich ma wady :( Z FF mam taki problem, że po pewnym czasie zaczyna zwalniać i nie pomaga czyszczenie "keszu". Z kolei Opera ma 3 krzaczki (2 i 3 opisywany na forum): 1) czasami jak się coś zwali, to nie mogę zobaczyć źródła strony (nie pomaga reinstalka) 2) rozjeżdżanie się napisów - np tematy topików oddalone są od ikonek o jakieś 100 pikseli; po najechaniu myszką przesuwają się w lewo 3) rozjeżdżanie się grafiki - niektóre obrazki (zwykle małe) są rozciągnięte (można sobie piksele liczyć) Mi firefox też zwalniał i wysypywały się pluginy czesto. Dlatego przerzuciłem się na operę i jak do tej pory wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Moze przez sentyment :))) Poza tym IE umiem skonfigurowac po swojemu.... tylko te ooookna mnie wkurzaja wlasnie :). A ktora Wy polecacie z przegladarek? no to fest umiałeś skonfigurować jeśli podstawowej rzeczy jak rozmiar okien nie umiałeś ustalić :). Poza tym nie wie co tam w IE można konfigurować za bardzo :). W moim FF mam w sumie około 40 zakładek do konfigurowania firefoxa.. tam dopiero można się wykazać pomysłowością :D :lol: Z FF mam taki problem, że po pewnym czasie zaczyna zwalniać i nie pomaga czyszczenie "keszu". Może któreś rozszerzenie jest stuknięte.. nienajnowsze... Ja mam 12 rozszerzeń zainstalowanych, wchodząc na tweaka otwieram po 20 zakładek naraz i szczerze mówiąc nie zauwazyłem żeby działo się coś nie tak z FF... może... Jaki pan taka przeglądarka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Z kolei Opera ma 3 krzaczki (2 i 3 opisywany na forum): 1) czasami jak się coś zwali, to nie mogę zobaczyć źródła strony (nie pomaga reinstalka) 2) rozjeżdżanie się napisów - np tematy topików oddalone są od ikonek o jakieś 100 pikseli; po najechaniu myszką przesuwają się w lewo 3) rozjeżdżanie się grafiki - niektóre obrazki (zwykle małe) są rozciągnięte (można sobie piksele liczyć) Zadnego nie widziałem od bardzo dawna. Ale to pewnei dlatego,że korzystam z Opery 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zadnego nie widziałem od bardzo dawna. Ale to pewnei dlatego,że korzystam z Opery 9. Moja to: "Wersja 8.52, Kompilacja 7721". Może sprawdzę tą 9... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 http://my.opera.com/desktopteam/ Nowa wersja co kilka dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...