kamerek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 qrcze coraz sie komercha rozpycha a na dodatek w portalu www.tuning.pl to ma ona wyglad typowo xxx hhheeh az to smiesznie/glupio/smutno wyglada, a taki byl to fajny portalik. jak tak dalej pojdzie to za wszystko bedziemy placic w necie i poglebi sie recesja w necie i ucieczka do starej gospodarki :) chyba tweak-a to nie czeka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 No cóż szybkie samochody piękne kobiety. Nic dodać nic ująć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 i kasa. tez lubilem ten portal. ale aszedl na psy. tfuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ale shita odwalaja na nim teraz .Komercha sie zrobila .Najpierw tunning.info.pl zrobilo sie platnym serwisem a teraz zeby ogladnoc pare fotek to juz trzeba jakies sms wysylac pieprze to . Zawiedli mnie bo wierzylem w nich .Sam byłem w Borkach i Rudnikach . Wszystko sie wspaniale zapowiadalo a tu lipa .Naprawde mnie bardzo zawiedli . Pozdrawiam wszystkich fanow tuningu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 e tam, do [gluteus maximus], robi sie kase na czym sie da :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...