Dboco Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam wszystkich i zwracam sie do was z prośą mam płte główą KT6V-LSR SATA i uległa mi zniszczeniu płytka CD ze sterownikami do niej a bez niej po zainstalowaniu Windowsa filmy mi szatkuje bo mi brakuje jakiegoś kontrolera multimedialnego i nie wiem z kąd go wziąć prosze o waszą pomoc i jeśli ktoś ma takową płytkę to proszę o przesłanie mi jej zawartości na maila: anglik16@op.pl z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inferno03 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja mam plytke o ktora sie pytasz zobacze ile ona zajmuje i ci nawyzej przesle albo przesle ci linka do strony z potrzebny tobioe rzeczami bo na stronce sa wsumie nowsze stery niz na plytce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 potrzebne sa Ci sterowniki "4in1" do chipsetu VIA, znajdziesz je np. na stronie producenta plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...