w3maniak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam Zaczne od początku.Wysłałem karte graficzną Radeon 9550 GeCube rev.2.1 do serwisu na gwarancje. Powodem były artefakty. Dziś dostałem e-maila w którym napisano iż: Reklamacja została przyjęta i powinna nastąpić wymiana karty.Tylko że karty juz nie ma w magazynie i prawdopodobnie nie będzie. Zaproponowano mi, abym wybrał karte o podobnych parametrach którą wyślą mi wzamian za tamtą. I tu prośba do Was.Chciałbym żebyście zaproponowali mi co im zaproponować :rolleyes: Oczywiście w gre nie wchodzi słabsza karta, chciałbym coś na tym zyskać, nawet minimalny wzrost wydajności. Od pewnego czasu przestałem sie interesować tym co dzieje sie na rynku kart graficznych i jest to dla mnie troche niezreczna sytuacja. Wiem że kiedy kupowałem R9550 GeCube była to najmocniejsza karta z rodziny 9550 i nawet nieźle sie podkrecała,osiągi zbliżone do 9600 Pro bodajże. Nie wiem czy jest tak nadal.Czy jest jakaś mocniejsza z rodziny9550?Czy może ją zastąpić jakaś karta R9600Pro abym nieodczuł spadku wydajności.Prosze o pomoc.Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jakiegos sapphire 9600pro, czesto sie daja przerobic i podkrecic do mniej wiecej 9600xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Za ile kupiłeś grafę? Rozumiem, że grafa nowa w cenie Twego 9550XT w dniu zakupu? Jak dałeś za grafę ~350zł to walcz żeby dali Ci takie coś: http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Za ile kupiłeś grafę? Rozumiem, że grafa nowa w cenie Twego 9550XT w dniu zakupu? Jak dałeś za grafę ~350zł to walcz żeby dali Ci takie coś: http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p Kupowałem karte ponad rok temu, za bodajże 370-380 zł Aha i mała prośba.W gre wchodzi oferta z www.komputronik.pl Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez w3maniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No to wybierasz sobie grafę za te 370zł ew dopłacisz lekko te 5zł :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17949 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Proponuję zrobić to co napisał serwal4. Jest to najlepsze wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A więc wysłałem im maila z propozycją wymiany na karte o cenie podobnej do R9550 w dniu zakupu. Zobaczymy co odpiszą,chociaż wątpie,że to pójdzie tak szybko i łatwo,że sie na to zgodzą.Zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A więc wysłałem im maila z propozycją wymiany na karte o cenie podobnej do R9550 w dniu zakupu. Zobaczymy co odpiszą,chociaż wątpie,że to pójdzie tak szybko i łatwo,że sie na to zgodzą.Zobaczymy... jak sie nie zgodzą to sie kłóć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A jednak sie zgodzili Jeszcze dzis wyślą:D dzieki za propozycje wyboru karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A jednak sie zgodzili Jeszcze dzis wyślą:D dzieki za propozycje wyboru karty mam qpla który co rok ta metoda zwiekszal sobie pojemnosc HDD:P ( 8,4=>13=>20=>40) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...