Skocz do zawartości
w3maniak

Reklamacja R9550 Gecube-wybierz Podobną-prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zaczne od początku.Wysłałem karte graficzną Radeon 9550 GeCube rev.2.1 do serwisu na gwarancje. Powodem były artefakty.

Dziś dostałem e-maila w którym napisano iż: Reklamacja została przyjęta i powinna nastąpić wymiana karty.Tylko że karty juz nie ma w magazynie i prawdopodobnie nie będzie. Zaproponowano mi, abym wybrał karte o podobnych parametrach którą wyślą mi wzamian za tamtą.

I tu prośba do Was.Chciałbym żebyście zaproponowali mi co im zaproponować :rolleyes: Oczywiście w gre nie wchodzi słabsza karta, chciałbym coś na tym zyskać, nawet minimalny wzrost wydajności. Od pewnego czasu przestałem sie interesować tym co dzieje sie na rynku kart graficznych i jest to dla mnie troche niezreczna sytuacja. Wiem że kiedy kupowałem R9550 GeCube była to najmocniejsza karta z rodziny 9550 i nawet nieźle sie podkrecała,osiągi zbliżone do 9600 Pro bodajże. Nie wiem czy jest tak nadal.Czy jest jakaś mocniejsza z rodziny9550?Czy może ją zastąpić jakaś karta R9600Pro abym nieodczuł spadku wydajności.Prosze o pomoc.Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za ile kupiłeś grafę? Rozumiem, że grafa nowa w cenie Twego 9550XT w dniu zakupu?

Jak dałeś za grafę ~350zł to walcz żeby dali Ci takie coś:

http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p

Kupowałem karte ponad rok temu, za bodajże 370-380 zł

Aha i mała prośba.W gre wchodzi oferta z www.komputronik.pl

Edytowane przez w3maniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc wysłałem im maila z propozycją wymiany na karte o cenie podobnej do R9550 w dniu zakupu.

Zobaczymy co odpiszą,chociaż wątpie,że to pójdzie tak szybko i łatwo,że sie na to zgodzą.Zobaczymy...

jak sie nie zgodzą to sie kłóć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi