champion__103 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam Mam pewien problem. Chciałbym na swoją komórkę (sony ericsson k700i) wgrać pewien filmik. Jak daje na właściwości tego pliku z filmikiem to pokazuje, że jest w standardzie ,,Winamp media file,, jednak mój telefon obsługuje tylko format mpeg4 (może się myle). I tu moje pytanie: znacie jakiś program który przekonwertowałby ten filmik na format mpeg4? Dobrze by było jakby mógł też zmienić wielkość ze standardowego 480X360 na któryś z tych: 128X128, 128X160, 176X208. Z góry dzięki za posty Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 NIe ma czegos takiego jak standard Winamp Media File. To oznacza tylko tyle ze masz ustawione w systemie ootwieranie tego pliku przez winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 poszperałem jeszcze raz i to chyba plik formatu WMV. Więc istnieje taki program, a jeśli tak to jak się nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 http://www.aone-video.com/ultra_wmvconverter.exe</a>'>ULTRA WMV Converter (exe) Niestety to jest wersja demo , full jest płatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Poszperałem trochę w necie i komórce i przeczytałęm, że mój telefon obsługuje również format 3gp. Znacie jakiś program który konwertuje filmy z formatu WMV na ten 3gp? Dobrze by było jakby zmieniał też rozmiar filmu na te wymienine w 1 poście. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Moze mu o WMA chodzi (złe rozkimanie skrotu moze) zalezy jakiego masz koma,jak nokie to PC suite a inny to poszperaj :P Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 WMA to windows media audio, a WMV windows media video, wiec jeżeli to filmik to na pewno WMV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...