Bonawentura Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W 98 mogłem sobie wybrać czy winda ma wystartować na monitorze czy na TV. W autoexec.bat były regeditem importowane klucze do rejestru. W XP nie mogę tego ugryźć. Może ktoś wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) we wlasciwosciach ekranu /zawansowane ustaw dobrze to bedzie oidpalal na obu Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonawentura Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 we wlasciwosciach ekranu /zawansowane ustaw dobrze to bedzie oidpalal na obuNo tak, mam nawet możliwość np. oglądania filmu na TV i jednocześnie odpisywania na posty na monitorze. Jednak nawet jeśli ustawię klonowanie, czyli to samo na TV i monitorze, to grafika działa wolniej niż jeżeli ustawię pojedynczy wyswietlacz. Przy starcie i tak odpala na obu dlatego najlepiej byłoby wtedy wybrać, tak jak miałem w 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a musisz miec koniecznie wybor podczas startu ?? wylacz to klonowanie wpikutu i jak bedziesz potrzebowal na tv to wtedy wlacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonawentura Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a musisz miec koniecznie wybor podczas startu ?? wylacz to klonowanie wpikutu i jak bedziesz potrzebowal na tv to wtedy wlacz I tak dokładnie robię, tylko że tak jak miałem w 98 było wygodniej. Poza tym to przydatna informacja gdzie coś wpisać żeby XP to uruchomiło przed startem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...