ufoufnal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam mam kilka drobnych problemow i prosze o pomoc. 1. Kupilem nowa karte graficzna (6600GT AGP) i proboje odpalić 3dMarka 03 ale w czasie trwania ekran robi sie czarny i komputer przestaje reagowac... Na grafike wieje 3 wentylatory a na samym GPU jest Pentagram XC-70 AL a procesor to Intel 630 O co chodzi? Z 3dMarkiem 05 to samo. Komputer po zresetowaniu nie chce sie odpalic (piszczy) ale gdy wylacze zasilacz na sek to juz rusza... Prosze o pomoc bo chce sprawdzic jaki bede mial wynik i na OC i bez 2. Kupilem nowy wentyl na moj procek ale mam jeden problem jak przestawie ustawienia CPU w biosie z Auto na Manula (przy zmianie taktowanie i BEZ zmiany) komputer nie wykrywa mi dysku na Sata, jak przestawie znowu na Auto to nie ma problemu. 2 Dysk ktory jest normalnie na starej Tasmie jest wykrywany normalnie. Ale system jest na dysku SATA. Prosze o pomoc znowu. Pomozcie mi bo sa to problemy male ale bardzo wkurzajace. Co do temperatur to : GPU normal: 34C GPU idle: 40C CPU normal: 40C CPU idle: ? Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez ufoufnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Dodam ze mam bardzo slabe pamieci Ram. 2 kostki 512. Jedna 133 MHz a druga 200 MHz. Czy jesli zmienie pamieci to odniose jakas zmiane w funkcjonowaniu komputera? jakies propozycje zmiany? Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez ufoufnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mysle, ze w BIOSie masz za duzy dzielnik dla pamieci i i ta 133 MHz nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ale z tego powodu nie wyrabia i mark i port sata? na jakiej zasadzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...