ComPutroNik Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam, Mam problem z przesłaniem plików na serwer FTP. Korzystałem już z wielu programów, ale żaden nie chciał przesyłać, każdy wywalał jakiś błąd :( Mam neostrade. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nie możesz się połączyć, bo masz jakiś błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 moze byś tak wkleił logi z klienta ftp, nikt tutaj nie jest wróżką żeby po stwierdzeniu że coś nie działa ustalić przycznę... Zadzwoń do mechanika samochodowego i powiedz mu że auto Ci nei jeździ i żeby powiedziął co jest nie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ComPutroNik napisał(a): Korzystałem już z wielu programów, ale żaden nie chciał przesyłać,Sprawdź ustawienia firewall'a. Przydałoby się więcej info o tym błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...