kierownik Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 witam, mam problemy z klawuaturą w laptopie , a mianowicie klawisze na niektórych literkach dziwnie działają tzn. jak pisze normalnie to literki albo sie wcale nie piszą albo wyskakują podwójnie , nie dotyczy to wszystkich literek tylko e,uu i spacji. dodam ze rozkręcałem ją i przeczysciłm ale to nic nie pomogło, co mam zrobic aby to uusuunąć , proszę o porady!! zgóry dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam, Podejrzewam jednak, że klawiatura musi zostać wymieniona bo z tego co czytam to klawiatura przeszła generalne przeczyszczenie więc może być problem z ścieżkami lub z układem sterującym. Jeśli jest gdzieś blisko serwis, w których naprawiają laptopy to polecam się tam przejść i wypytać ile będzie kosztować wymiana na nową klawiaturkę lub zreperowania starej. Zapytać zawsze można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...