`fdl` Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, Może zadam głupie pytanie, ale nie bijcie :rolleyes: Na wstępie napiszę, że użyłem szukajki, ale nie znalazłem czego potrzebowałem. Na schematach z fanbus.com, widać że między molexem, a przełącznikiem i fanem jest przejściówka z której wychodzi tylko jedno uziemienie. Pytanie skąd cosik takiego wziąć? Przerobić innego molexa, allegro, a może elektroniczny? Jak coś takiego w ogóle się fachowo nazywa? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem, ale chyba masz na myśli wtyczkę molex męską, natomiast kable z zasilacza zakończone są wtyczkami molex żeńskimi. Obrazki Do kupienia na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wielkie dzięki o to mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...