kilobajt Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam pytanie co i w jakim miejscu w budzie podłączyć żeby dawało mocny efekt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 No więc tak: Dysk twardy na dole,fdd po hdd a cd rom na górnej pólce :D CO TO WOGULE ZA PYTANIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 na dole katode a z boku neonik... to bedziesz mial mocny efect :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 UV!! Na dole i z boku!! Albo podświetl wsystko wewnątrz diodami UV. I tymi samymi diodami podświetl wiatraki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zobacz ja mam tak Oświetlenie pod HDD daje najlepszy efekt Planyję też podświetlenie samego bloku wodnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja bede podswietlal 4-ema laser led-ami.. jeszcze ich niemam.. ale juz niedlugo.. i zobaczym jaki efekt.. niedlugo(1.5tyg) bede mial tez cyfraka.. wiec zapodam fotki... a jak je umieszcze to sie zobaczy.. ale 4-ema mozna juz chyba dobrze rozswietlic bude ;) PS. to moj 300post :D :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 2 katody , jedna czerwona, druga niebieska, wymiataja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja jestem za niebieskim (TYLKO) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 J mam zamiar kupić teraz katode(niebieską), może macie jakies stronki z katodami i jakieś sklepiki tanie!!! Ja miałem u siebie juz dużo Led-ów, Diud, itp. i to nie to samo co katoda czy neon!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja jestem za niebieskim (TYLKO)SLUSZNIE. Jedyny sluszny kolor dla katody ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A co sądzicie o tym neonie reagującym na dzwięk z 4max.com.pl? To czy lepsza katoda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 SpiderMAN, ja mam taką samą obudowę jak ty, ale moja jeszzce nie jest aż tak zmodyfikowana masz może jeszzce jakieś zdjęcie niej niz są ten na stronce?Mam swiezutkie full wypas fotki z cyfraka. Zaraz jakas wrzuce na forum. Co Cie najbardziej interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jakie masz oświetlenie w środku, a po za tym, to wszystkoa jak możesz to wyślij mi zdjęcia na tego e-maila: czaja606@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Oto full wypasione zdjecia mojej budy podswietlonej CompUsa Cold Cathode Light Kit :) Wiecej juz niedlugo w galerii na mojej stronie. A na wiosne zmiana barw na Dark Blue :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ogulnie jest zajebiścoe naprawde kozak, a czym dokładnie masz to podświetlone i gdzie kupiłeś? Fajne wzorki na boczku czy je tak wycinałeś? a i te pokrętł z przodu do do czego masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Może chcesz sprzedac tom obudowe? (żartuje) :wink: ale jak bedziesz sprzedawał to jestem pierwszym chętnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Może chcesz sprzedac tom obudowe? (żartuje) :wink: ale jak bedziesz sprzedawał to jestem pierwszym chętnym.Musialaby chyba kosztowac okolo 800zl ;) Wycinalem szlifierka TOYA. Strasznie duzo pytan zadajesz Wreszcie cos widac na zdjeciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 to prześlij mi swoje zdjęcia na e-mailai jak możesz to poodpowiadaj mi na moje pytanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A co sądzicie o tym neonie reagującym na dzwięk z 4max.com.pl? To czy lepsza katoda?zdecydowanie lepsza katoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A masz może jakomś jeszcze stronk z katodami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 zagrzebista ja nei mam tyle cierpliwosci zeby zrobic takie cos fajny pomysl z nawiewen powietrza z zewnatrz na CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a tego Dextera to nakleiles czy wygrawerowales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a tego Dextera to nakleiles czy wygrawerowales ?Grawerowalem, igla z cyrkla i nozem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 widzialem gdzies ze mozna oswietlic wygrawerowany rysunek sporobu oswietlic plexe od szczytu jakas dioda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 widzialem gdzies ze mozna oswietlic wygrawerowany rysunek sporobu oswietlic plexe od szczytu jakas diodaZa cienka ma plexe, ale moze sprobuje, co sadzisz o czerwonej? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 to prześlij mi swoje zdjęcia na e-mailai jak możesz to poodpowiadaj mi na moje pytankaZdjec Ci nie przesle, bo beda dzisiaj na mojej stronce w galerii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ok. Czerwona będzie wyglądała spoko, gdzieś miałem link jak zrobić takie coś, jak znajde to wrzuce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Już mam: http://www.metku.net/index.html?sect=view&...outer/index_eng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 J ajuz takie cos sobie robiłem ale kiepawy wzur, musze znaleść kogoś z takom maszyną :wink: Ale ogulnie wygląd jest zajebisty 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Piter.. na tym forum jest mozliwosc edytowania swoich postow.. wiec niemusisz pisac co chwila nowych :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...