Keel Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czy można to jakoś poprawić większość jak nie wszystkie odnośniki w artykulach mają w odnośniku starą domenę tweak.pl po zmianie na purepc.pl już wszystko jest ok ale przy czytaniu dużej ilości jest to trochę denerwujące. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Było <_< Skopiuj adres odnośnika, wklej w okno i tweak.pl zmień na purepc.pl Ludzie troche samodzielności <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie wiem. nie mamy żadnego prawa do artykułów i tylko ich właściciel może się wypowiedzieć na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Grzechu jak byś przeczytal i zrozumial to nie pisal bys tego posta. Ja wiem co trzeba zrobić ale jak się czyta dużo na forum i kożysta z odnośników to jest trochę denerwujące. Dlatego napisalem posta do administracji aby w miarę możliwości zmienili te adresy na prawidlowe. Jednak jest to nie możliwe, być może jakaś edycja na poziomie plików czy edycja bazy. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jeśli chodzi o adresy w forum - zostanie całość poprawiona ASAP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 a co z miniaturkami zdjęć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Chwilowo nie działaja tak jak jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...