Snooze Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Skad sciagnac nowsza wersje programu VIA Hardware Monitor System mam v2.04? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Naprawde nikt nie wie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Spróbuj na stronie Via!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Myslisz ze nie szukalem?o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 www.warp2search.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ten programik od via jest do kitu, nie lepiej użyć mbm'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Tomas czy moglbys podac dokladniejszy link bo nie widze tego na www.warp2search.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Rzeczywiscie, nie ma go juz na warp2search. Tu jest na pewno: - www.3dfxzone.it/files/download/mobo/HM205.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 cos jest nie tak z ta wersja 2.05 pokazuje mi tam gdzie jest temp. systemu temp. procka i na odwrot =[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie uzywam tego, bo mam przeciez Intela i dla niego Asus Probe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...