djtomas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam! Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi podpowiedział które z tych pamięci mają największe szanse na dobre OC. - Samsung 1GB na TCCC - Samsung 512MB na UCCC - Patriot 1GB dual - Geil 1GB dual - Hynix D43 CL3 1GB - Twinmos 1GB dual - Kingston 1GB dual - Kingston 1GB - Corsair 1GB dual POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No to dales do wyboru :rolleyes: , moze uprosze ci troche twoj problem piszac, ze kingstony mozesz sobie odpuscic, do OC dobre sa Hardcore ale nie zwykle Value, co do TwinMosów to tutaj tez zadnych osiagów bym sie nie spodziewal IMHO to i tak lepsze od Kingstonow bo przynajmniej CL 2,5 masz gwarantowane. Gdzies czytalem na tym forum ze te samsungi na uccc kiepskawo sie kreca pozostaja tylko 4 kosci, tu musisz wybrac sam. Hynixy mam; leca na fsb 240, przy geilach bedzie podobnie, a jesli ci sie uda to trafisz BH-5, Corsiary tez dobre pamiatki, oczywiscie patrioty takze swietne kosci, co do tych samsungow na tccd nic nie wiem, niech sie wypowie ktos co mial z nimi doswiadczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja bym Ci polecił Patrioty lub Corsairy. Ostatecznie Geile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 do stawki dołączam takie G.Skill-e: http://allegro.pl/item97891007_g_skill_2x5...mieci_box_.html mogę mieć takie same przywiezione z USA za ok. 280zł POzdr. PS. co do hynixów 1GB to nie jestem jakoś przekonany... ta seria nic mi nie mówi, o corsairach czytałem, że są ostatnio cienkie; pozostają G.Skill, Patriot, Geil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Teraz oczywiście G.Skill ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 zatem te G.Skille wg mnie trafiaja do grupy tych "dobrych", a co do hynixow to naprawde nie ma co narzekac, mimo ze to juz legenda dalej kreca sie wysmienicie, jest z reszta caly temat o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Teraz oczywiście G.Skill ;). jest jedno ale... brak gwarancji :( POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...