fAzA555 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Przycisk reset nie działa, może mi ktoś odpowiedziec która wtyczka (kolor) jest odpowiedzialna za reset i gdzie ja podlaczyc ?? a moze to wcale sie nie odlaczylo cos tylko .. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Kolor moich kabelków od resetu to zielony i czarny a obudowa to Modecom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no to zielony i czarny mam podlaczony i nie dziala moja obudowa to PC ATX help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie wiem jaką masz obudowę, ale kabelki zwykle są podpisane. Weź instrukcje od płyty głównej i sprawdź, czy pod właściwe piny masz podłączone te kabelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 od resa chyba jest czerwony i czarny bo on jest luzno musial sie odczepic od pinow jak podlaczalem cos ale nie wiem dokl od ktorych a istrukcji nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Poszukaj na stronie producenta płyty głównej instrukcji w PDF-ie - tam powinno to być opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 dobra na dniach kupuje nowy sprzet to bez reseta wytrzymam te pare dni mam nadzieje ze to w instruckji bedzie bo obudowa zostaje ta sama :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no wiec tak kabelki sa podpisane i ten od reseta jest bialo czarny ale podlaczam go pod pin i probowalem tak z paroma to nie dziala reset, zawsze dzialal wiec nie wiem co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no wiec tak kabelki sa podpisane i ten od reseta jest bialo czarny ale podlaczam go pod pin i probowalem tak z paroma to nie dziala reset, zawsze dzialal wiec nie wiem co jest Może tak : Sprawdź miernikiem lub baterią i żarówką czy przycisk ( wyprowadzenia ) poprawnie działają a jeśli tak to wepnij ( kierunek nieistotny ) w odpowiednie piny na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Może tak : Sprawdź miernikiem lub baterią i żarówką czy przycisk ( wyprowadzenia ) poprawnie działają a jeśli tak to wepnij ( kierunek nieistotny ) w odpowiednie piny na płycie. ale jak by piny byly uszkodzone to nie dzialalby tez przycisk wlaczenia/wylaczenia kompa a wtyk od reseta tez nie wyglada na uszkodzony i kabelki sie tam trzymaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) ale jak by piny byly uszkodzone to nie dzialalby tez przycisk wlaczenia/wylaczenia kompa a wtyk od reseta tez nie wyglada na uszkodzony i kabelki sie tam trzymaja Sposobem który podałem nie sprawdzasz samych pinów tylko całą konstrukcję od pinu-przez_przycisk_reset-do_drugiego_pinu . Przycisk Power Button to inne wyprowadzenia, inny styk ... kurde .... inny gatunek literacki :wink: Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 dobra na dnaich bede miec nowy sprzet jak tam nie bedzie dzialac reset z tej obudowy to wtedy sie bede martwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...