Neo14 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 mam taki problem, ze gdy wciskam ctrl alt del to wyswietla sie komunikat "menadżer zadań zostal wylaczony przez administratora" moze spowodowane jest to tym ze wczesniej sciagnelem taki plik i zaczely mi bledy wyskakiwac i potem wlasnie mi sie to stało i nie wiem jak go znowu włączyć.... moze ktos wie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Moze jakies syf, robale wirusy.... Masz konto administratora...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Było już x razy wystarczyło poszukać :wink: napiszę jeszcze raz: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dodaj wpis DisableTaskMgr lub zmień wartość na 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) tak na marginesie to wpuściłeś robala na komputer i lepiej go szybko znajdź, bo nie wiadomo co to za paskudztwo i do czego jest zdolne :D PS. spróbuj używać programu antywirusowego :wink: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo14 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Było już x razy wystarczyło poszukać :wink: napiszę jeszcze raz: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dodaj wpis DisableTaskMgr lub zmień wartość na 0 jak dodać te DisableTaskMgr ? ktorą opcje nacisnac w Nowy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nic nowego nie dodawaj tylko zmień wartość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo14 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ale tam nie ma tego DisableTaskMgr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...