Mike23 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam okazję kupic tą karte Asusa za 220 zł. Dlatego mam pytanie do dobrze zorientowanych (a takich tu duzo :) ) - czy opłaca sie to brac za tą kasę i czy komp dostanie duzego "kopa" w grach? (teraz mam TNT2 Vanta, Celeron 500, 196 RAM). A i jeszcze dodam ze karta ma podobno pamiec SDR:( Z góry dzieki za wszystkie porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Kopa dostaniesz całkiem sporego, Vanta to porażka. Tyle tylko, że G2 GTS do najlepszych też nie należał, miał słabe pamięci :-| Za 220 zł już lepiej jakiegoś G4 MX moim zdaniem kup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chyba sie nie oplaca i jeszcze jedno na pewno nie jest na sdr bo gts sa tylko na ddr chyba ze ktos probuje ci wcisa=nac mx'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 NIe opłaca sie nie kupuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zdecydowanie sie nie oplaca! wez jkakiegos 4mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 za 100-150 by sie oplacalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 tak jak wszyscy ;) (przynajmniej teraz :D ;) ) za ta cene lepiej jest kupic gfmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...