jendor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam problem. Po zmianie plyty głównej i instalacji windowsa pod portem gier dla creative wywala mi konflikt sprzętowy. Moja obecna płytka to gigabyte Ga-k8ns. Przedtem mialem ecs k7s5a i nie mialem problemów. W stanie urządzenia wywala mi: To urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć. (Kod 12) Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących w systemie. Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów. Zależy mi bardzo na rozwiązaniu problemu, poniewaz chcialem tam podpiąc kierownice i pada. Prosze o szybką pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam problem. Po zmianie plyty głównej i instalacji windowsa pod portem gier dla creative wywala mi konflikt sprzętowy. Moja obecna płytka to gigabyte Ga-k8ns. Przedtem mialem ecs k7s5a i nie mialem problemów. W stanie urządzenia wywala mi: To urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć. (Kod 12) Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących w systemie. Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów. Zależy mi bardzo na rozwiązaniu problemu, poniewaz chcialem tam podpiąc kierownice i pada. Prosze o szybką pomoc!! Oczywiscie zapomnialem dodac, ze moja karta dzwiekowa to soundblaster 128 pci Mam problem. Po zmianie plyty głównej i instalacji windowsa pod portem gier dla creative wywala mi konflikt sprzętowy. Moja obecna płytka to gigabyte Ga-k8ns. Przedtem mialem ecs k7s5a i nie mialem problemów. W stanie urządzenia wywala mi: To urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć. (Kod 12) Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących w systemie. Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów. Zależy mi bardzo na rozwiązaniu problemu, poniewaz chcialem tam podpiąc kierownice i pada. Prosze o szybką pomoc!! Oczywiscie zapomnialem dodac, ze moja karta dzwiekowa to soundblaster 128 pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 przełóż kartę w inny slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 przełóż kartę w inny slot.Probowalem. Moze wyjme karte wi-fi i zobacze jak bedzie sie zachowywac?? Zaznacze ze podstawowy sterownik do tej karty działa bez zarzutu. Jest windowsowy. Skad mozna byloby ewentualnie sciagnac stery producenta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...