Xaz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam pytanie i potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Mam starego kompa na którego będe instalował Windowsa 2000 + SP4 i nie wiem czy będe potrzebował dyskietki startowej albo czegoś innego przy instalacji?:unsure: Z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 1. Płyta Win2000 jest bootowalna. 2. Jezeli masz nieoryginalna zle nagraną plyte(jako niebootowalna) lub komputer nie pozwalający na start z CD) to na płycie są obrazy + program do utworzeni 4 dyskietek instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dzięki za szybką odpowiedź B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...