Skocz do zawartości
Gość Dym0

Xfx Geforce 7900gt Extreme Ediiton Zamiana Na X1800xt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupilem jakis czas temu karte graficzna XFX GeForce 7900GT Extreme Edition 520/1500... Jestem z niej bardzo zadowolony... Jednakze dostalem propozycje zamiany na karte X1800XT http://www.allegro.pl/item96896388_ati_rad...ddr3_pci_e.html

Nie wiem co zrobic boje sie ze te "tylko" 16 potokow w przyszlosci nie da sobie rady icon_sad2.gif( Natomiast zaleta taka jest to ze ma wieksze zegary i 512GDDR3... bardzo prosze o pomoc !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to Ci troche pomoze.....>>>klik<<<

Daj spokoj to mozna sobie w doope wsadzic :? Juz pisalem conieco w innym temacie... Imo bym zmienil bo x1800xt ma jednak 512MB a to daje juz wymierne korzysci :D pozdro Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się uparłeś. Lara nie daje Ci spokoju widzę i spędza sen z powiek. Takie małe pytanko a raczej dwa. Co ile wymieniasz taki sprzęt i czy musisz dopłacić bo na aukcji to cenka za radka dość wysoka jest. W dodatku nie widziałem jeszcze screen'ów potwierdzających dużo większą wydajność na radeonach w tomb raider. Zresztą Twoja broszka, chcesz wymienić to wymieniaj. Przekonasz się osobiście, nie ma to jak doświadczenia empiryczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi