Gość Dym0 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam Zakupilem jakis czas temu karte graficzna XFX GeForce 7900GT Extreme Edition 520/1500... Jestem z niej bardzo zadowolony... Jednakze dostalem propozycje zamiany na karte X1800XT http://www.allegro.pl/item96896388_ati_rad...ddr3_pci_e.html Nie wiem co zrobic boje sie ze te "tylko" 16 potokow w przyszlosci nie da sobie rady icon_sad2.gif( Natomiast zaleta taka jest to ze ma wieksze zegary i 512GDDR3... bardzo prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Moze to Ci troche pomoze.....>>>klik<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jeżeli jesteś zadowolony to nie zmieniaj. Nie będę wnikał co jest dla kogo lepsze bo zacznie się tu mała wojenka. Tak więc jak wyżej :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Moze to Ci troche pomoze.....>>>klik<<<Daj spokoj to mozna sobie w doope wsadzic :? Juz pisalem conieco w innym temacie... Imo bym zmienil bo x1800xt ma jednak 512MB a to daje juz wymierne korzysci :D pozdro Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Popatrz TU tylko zwroc uwage ze twoja karta jest dosc mocno podkrecona w porownaniu do stockowej a ta była niewiele gorsza od XT (w zaleznosci od gry). Ja bym osobiscie nie zaminił GT na XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja osobiście bym nie zmienił, dlatego że nie jest wcale dużo gorsza a to chłodzenie na tym radku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nie zmieniaj :) lepiej podkrec swoja to jeszcze bardziej wgniecie w ziemie tego radka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ale się uparłeś. Lara nie daje Ci spokoju widzę i spędza sen z powiek. Takie małe pytanko a raczej dwa. Co ile wymieniasz taki sprzęt i czy musisz dopłacić bo na aukcji to cenka za radka dość wysoka jest. W dodatku nie widziałem jeszcze screen'ów potwierdzających dużo większą wydajność na radeonach w tomb raider. Zresztą Twoja broszka, chcesz wymienić to wymieniaj. Przekonasz się osobiście, nie ma to jak doświadczenia empiryczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...