nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 V był/jest żałosna i raczej nic to nie zmieni, ale może next generation poprawi nadszarpnięty wizerunek osadników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 To jest remake Settlers II w 3D? Jesli tak, to ja poprosze - IMHO najlepsza czesc serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 http://diesiedler2.de.ubi.com/ ... niech to wreszcie będą Settlersi, a nie jakieś niewiadomoco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Trailer ftp://ftp.ubi.com/de/siedler2/s2_trailer_1.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 właśnei ściągam ten trailer, a II część pozostanie najlepszą z całej serii. Ostatnia to wg mnie totalna porażka wogóle to settlers nie powinno się nazywać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 hmmm mi to bardziej 3 przypomina niz 2 ;] mam nadzieje ze beda osiolki ktore pomagaly nosci surowce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Czy ktos sie orientuje kiedy ma wyjsc ta gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 z tego co widac po screenach to powinniśmy sie spodziewać gry w tym roku :) osiołki i noszenie surowców roxx :) dla mnie najlepszą częścią to jedynka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 o kurza twarz, na to czekalem cale lata, mam nadzieje ze bedzie dobry multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Więcej screen'ów. Na trailerze data premiery w okolicach jesieni 2006 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jasne ze jedynka najlepsza - oczywiscie na A500 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Na takich setlersow czekalem :) Z niecierpliwoscia wyczekuje premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 wnisoek - czasami NAWET i odgrzewany kotlet moze smakowac najlepiej ;] jest kilka tytulow ktore w niezmienionej formie z nowa grafika przykulaby wiecej graczy niz nowe "hity" widzac na jeziorku boje - wnioskuje ze bedzie mozliwosc budowania wlasnych drog ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Nie grałem w dwójkę (tylko 3,4,5) ale czekam na tę grę z niecierpliwością, bo te ostatnie części mi się niezbyt podobał, więc jeśli dwójka była aż o tyle lepsza, co wszyscy mówią :) to w tej grafice będzie cudo, o ile dużo nie zmianią oczywiście. A z innych gier, to bym chętnie Transport Tycoon'a widział w nowoczesnej grafie 3D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nie grales w dwojke to tak jakbys nie gral w ogole w settlersy jest kilka tytulow ktore w niezmienionej formie z nowa grafika przykulaby wiecej graczy niz nowe "hity" np dungeon keeper, super gra, jeden z lepszych RTSow(?) w jakie gralem, gdyby dodali dobre multi + nowe misje i grafe taka jak np w half life 2 to bylby wypas. Super by to wygladalo przy wcieleniu sie w potworka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nie grales w dwojke to tak jakbys nie gral w ogole w settlersyNie przesadzaj, trójka miała jeszcze ten specyficzny klimat i grywalność. Dopiero 4 była ... hmmm ... taka sobie, a piątka nie powinna mieć "Settlers" w nazwie. Główną wadą wcześniejszych wersji Settlers była denna AI przeciwnika, ale to nie przeszkadza w graniu po sieci ;) S V jest uskryptowione do przesady (kto się bawił edytorem map ten wie) i nie ma nic wspólnego z poprzednimi częściami. Mam nadzieję że w remake dwójki będzie porządny tryb multi i znów będzie można budować drogi. Przynajmniej na tyle liczę, zobaczymy czy będzie demo -> sądząc po planowanej dacie wydania powinni już mieć gotową zaawansowaną wersję beta, czyli za 2-3 miesiące może będzie demko ... albo i nie będzie (patrz S4 - demo wydali po premierze gry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ludzie zobaczcie jak te settlersy wyglądają :) jak te ludki czekają na towar, niesamowite :) , każdy ma swoją ścieżkę :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 :D :D :D Z seria skonczylem gdy na kompie pojawila sie czesc IV i zostala usunieta po kilku dniach. To byly czasy... amiszka, setlersi, ledwo glowa nd stol wystawala, a cos sie klikalo. Pozniej S II... choc dosyc krotko, a na koniec SIII + amazonki (do dzis mam orginal za 150+100 ;]). Trojeczke najlepiej wspominam, bo ja pamietam najlepiej. Te kolorowe ludziki ktore kszataly sie tu i tam, dzielni rycerze, kapłani... miodzio! Setlersi i jeszcze Kinghts & Merchants, to ostatnie z bajkowych, grzecznych rtsow w jakie pykalem... chyba bedzie okazja sobie przypomniec stare dobre czasy, w nowej oprawie, ktora chyba jednak zachowie specyficzny klimacik. Czekamy na dalsze wiesci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 A ja odkurzyem wlasnie S2 - dzisiaj popykam :) Nostalgia to jest piekne uczucie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 O wlasnie, ktos wie czy S2 maja juz status abandonware? EDIT: na Home of the Underdogs jest, ale im domena wygasla i nie ma moziwosci sciagania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ostatnio trafilem na taka wiadomosc, tylko byl jeden mankament... Stronka miala koncowke .ru a u nich jak wiadomo nawet S5 jest abandonware ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 hm nie wiem czy sie nie naraze komus ale zdaje mi sie ze ten link jest njak najbardziej ok... a z niego wynika (i sciagnac sie da:P ) ze settlersy 2 sa wlasnie abandoware http://www.abandonia.com/games/57/download/Settlers2Gold.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Settlers1 byla zdecydownie najlepsza, nie zapomne jak odkrywalem ja na A500, potem kupilem oryginal S2 i mam go do dzis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Właśnie oglądnąłem sobie trailer, a że znam niemiecki to pragne się podzielić informacjami zawartymi w nim :] To będzie remake II z nowszą oprawą graficzną, ma mieć taki sam klimat jak II, będzie można budować drogi itd ;) Szykuje super gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Pamiętam jak w settlersów 1 pomykałem zawsze gdy z przedszkola wróciłem xD pamiętam jeszcze początek gry/filmik wstępowy, jak ten śmieszny rycerzyk na białym koniku zawitał do zamku... [; ehh.. piękna gra, godzinami grałem [; potem 2... 3... w 4 i 5 nie grałem, i chyba nie mam zamiaru, ale według mnie najlepsza była 1 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 myslalem ze to temat o remaku II a nie o wspomnieniach kazdego gracza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nie moge sie juz doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 i doczekałem się.. Aż łezka w oku sie kreci jezeli to jest remake z Amigi500 :D Pamietam, ze przez owa gre, choć ja ogólnie to nie gram w strategie itp., tak mialem problemy z nauką:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Obejrzałem filmik i rzeczywiście - wykapana dwójka :D Nic tylko czekać - też jestem zdania że 5tka nie powinna mieć w nazwie Settlers bo nijak się ma do całej serii. Myśle jednak że panowie z UbiSoftu mogli by się troche wysilić i popracować nad animacjami ruchów setlersów bo z tego trailera wynika że nie wiele w tej kwestii zrobili - popatrzcie chociaż na scene walki albo wogóle jak chodzą ci rycerze - normalnie parodia. ps. ale ten fragment, na którym jeden z ludzików płynie sobie tratwą, z jednego końca bajora na drugi jest piękny :D Edytowane 1 Maja 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 'Sie bauen Strassen..." Ach, powrót do korzeni :) Nie mogę się doczekać, może mi jeszcze pójdzie, hehe. Dwójka rządziła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...