begi89 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) chce chlodzic athlona 3.0 (oc planuje 1.8@~2.6 ) czy ten cooler wystarczy? Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC czy potrzebny bedzie Arctic Cooling Freezer 64 PRO (czy moge prosic o link gdzie znajde jakim coolerem ile mozna z tego procka wycisnąc ? nie moge tego znalezdz , wieszkosc linkow w spisie tematow nie dziala ) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez begi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) zalezy jakiego proca masz :) z tych nowych to nawet ciazka przekroczyc 2,4Ghz na 1,5v :) a zdarzaja sie i max 2,2Ghz :) na proca fryzjerek 64 pro oczywiscie tamten sie nie oplaca :) pozatym jest oddzielny topic o tych athlonkach ... Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 freezer64 pro rulez, nadaje się do ac-oc ewentualnego i przy tym jest abrdzo cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 nie polecam Arctic Cooling Silencer'a 64 Ultra TC- nadaje sie, jako zamiana boxowego coolera, poniewaz jest bardziej cichy ale temperatury sa niezmienne. Do podkrecania, to Ci sie raczej ni nada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja mam swojego AC Freezera 64 Pro to jak siedze w windzie nawet mi sie wentyl na nim nie wlacza... Max temp do jakiej doszedl to chyba bylo 38-39*C... Nie pamietam teraz dokladnie... Ale wtedy juz wentylator sie zalaczyl... Ale tak to do ogladania filmow , sluchania muzyki , surfowania po stronach to dziala jako pasywny caly czas... Dopiero jak wlaczam gierke ( CS:S-a np ) to wlacza sie wentylator... podobnie ustawilem z karta graficzna :D Wiec jak pracuje w windzie to mam prawie idealna cisze... Musze tylko jeszcze wymienic wentyl w zasilce na jakas inna 80-tke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...