mart Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Czy krty graficzne pod PCI są wystarczająco dobre?Podajcie mi jakies dane o nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zależy do czego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zależy do czego...no wlasnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja mam ATI MACH 64VT 1MB@2MB :) PCI.Jak czekalem na Radka po wymianie to byla to najlepsza na swiecie karta.Pozwolila na przegladanie netu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Czy krty graficzne pod PCI są wystarczająco dobre?Podajcie mi jakies dane o nich.jesli chcesz ogladac filmy ew www to PCI ci wystarczy jesli zas chcesz sobie pograc w gry to trzeba zainwestwac w karte na AGP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgadza się, karty na PCI od najprostszych do najlepszych (Voodoo, Riva TNT2, GF) wystarczą do normalnej pracy biurowej i multimedialnej (niekiedy wymagane 4 - 8 MB pamięci minimum) a w przypadku najnowszych, także do bezproblemowego odtwarzania Divx i większości gier wydanych do 2001 r. Nowsze raczej będą miały problemy. Zależnie od komputera i potrzed indywidualnych użytkownika, karta graficzna na PCI spełnia wciąż niezbędne minimum wydajności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...