KHysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam i szukam i jakoś nic nie mogę znaleźć na tym forum o tej płytce. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt jej nie używa. Anandtech się tak nią zachwycał, ale czytałem że egzemplarze są rózne i mogą mieć nieprzyjemne niespodzianki. Czy ktoś ma ją w swoim kompie? Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez KHysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hu_sh Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 hmm... jestem tu nowy i właśnie też myślałem żeby kupić sobie tą płyte, ale jeszcze nie jestm pewien :unsure: moze ktoś mi wytłumaczyć jaka jest różnica pomiędzy R480, a R580??? bo nie wiem czy warto wpakować dodatkową kase żeby mieć R580??? Dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Tak w skrócie to ma pelne sloty PCI-E 2x16, a nie splitowany 2x8. Podobno też jest przygotowany pod domyślną częstotliwość HTT = 333MHz, która ma być w przyszłych prockach (miałem nadzieję że to wejdzie wraz z AM2 ale AMD ciągle leżakuje sobie na laurach). Moim zdaniem ta A8R32-MVP Deluxe nie jest warta swojej ceny - prawie 2x drożej od A8R-MVP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...