B_S Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mam znikome pojecie o tym. Forum przeszukalem i nie znalazlem zadawalającej odpowiedzi. Mam tuner (Philips 6010) podlaczony pod TV. Chcialbym zgrywac filmy z niego. Na swojej karcie mam takie wyjscia: - wyjście video [tv-out] - wyjście DVI - wyjście D-Sub Jest mozliwosc zgrywania obrazu dzieki tej karcie? Jesli tak to co musze dokupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Żeby zgrywać z TV musisz mieć VIVO na karcie, a tego nie masz, więc potrzebna ci jest karta TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B_S Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 eśśśś... a jednak :) co do Karty TV to obojetnie jaka? Glownie chodzi o jakosc zgrywania obrazu... Czy to wszystko sie programowo ustawia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) eśśśś... a jednak :) co do Karty TV to obojetnie jaka? Glownie chodzi o jakosc zgrywania obrazu... Czy to wszystko sie programowo ustawia?? Jeśli chodzi o karty telewizyjne to polecam Winfast TV 2000 expert , świetna karta, po drugie musisz mieć szybki dysk , duzo miejsca na dysku, dość mocny procesor (jeżeli chcesz kompresować w locie do formatu Xvid lub DivX lub mpeg2) i mocny sygnał z anteny bo karty telewizyjne tego wymagają a także dobry zasilacz, który by tłumil przydźwięki z sieci bys nie miał pasków na obrazie. Polecam także oprogramowanie albo oryginalne winfasta, albo Intervideo WinDVD, swietny programik, z wysoką selektywnoscia pasma i kanałów przy ich szukaniu. Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...