welyk Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, grafa tania wiec na chłodzenie nie wydam nie wiem ile, na co zmienic standardowego wyjca zeby było cicho i wydajnie w miare tez, czasami sie podkreci złomka zeby sie nie ciał w NFSMW czy Colin2005 :) pytanko takie: cichszy wiatrak z wiekszym radiatorem, czy sam duzy radiator? kompa mam praktycznie bezgłośnego wiec nie chce wyjca na grafice! i zważcie ze grafa kosztuje ~250zł. EDIT: myslałem nad tym Pentagramem ale to jest juz absolutny max cenowy i wolałbym coś tańszego :/ http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26531 moze jakis radiator sam wystarczy, np: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10021 ?? Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez welyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 pentagram na ta grafe raczej nie wejdzie bo jest ona za mala, a ten zalman jest do chlodzenia mostkow na mobo i nie wiem czy sie nada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a ma ktos te karte w ręku, zeby sprawdzic jak tam jest montowane chłodzenie? ze zdjec wyglada ze jest ono naklejane na rdzen i nie ma otworów mocujących... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 musi miec otwory, a nawet Ci powiem ciekawoske, ze dali rade (nie wiem, czy z modami czy normalnie) zalozyc zalmana na ta grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Najlepiej weź tego niebieskiego zalmana, powinien wystarczyć, ale jest jeszcze jeden poważny minus --> zajmie on 3 najbliższe porty pci (tak mam na moim fx'ie 5200) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...