Skocz do zawartości
FumFel_20

JIUBC 0251TPEW - Athlon xp 1700+ B0

Rekomendowane odpowiedzi

Bylem wlasnie w sklepie.. Kupilem procka :

AXDA1700DUT3C

JIUGB 0251XPEW

Ale jestem Happy :) Wieczorem bede go montowal,bo narazie ucze sie do egzaminu. Nie bedzie on narazie jakos ekstremalnie krecony,bo mam tylko AC,ale jak dopadne WC i lepsze pamiatki,bo tez chce kupic to bede szalal :)

Ciekawe jaki drzemie w nim potencjal ...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nie mam dzielnika 1/5, gdzie Ty takiej informacji zaczerpnales?? Narazie jade na 12.5. Wieczorem zobacze co sie da jeszcze zrobic,bo jak narazie temperatura nie przekracza 42 stopni..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ile JIUCB pociągnie na mojej mobo? O pamiątki się na szczęscie nie boję, bo dużo wytrzymają, ale jestem ciekaw jak wysoko dojadę z FSB?!

Jak mi się uda to już dziś go będę miał (leży i się kisi na poczcie ;)) to zobaczymy :D

Ktoś już może je kręcił na KT133A?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś już może je kręcił na KT133A?

Ja krecilem, ale u mnie to kiepski pomysl.

Tzn mnoznik na 12,5 spoko smiga, ale z FSB to z moim zasilaczem i pamieciami to dojechalem tylko do 137MHz :( Temperaturki niskie, ale pamieci i zasilka nie wydalaja i czasem zwiecha (tak jak na starym Thunderbirdzie) :(

Ty masz Epoxa i pewnie lepsze pamieci, to moze lepiej ci bedzie T-bred smigal :wink: Daj znac ile udalo ci sie na FSB wyciagnac i ile max MHz'ow stabilnie masz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby w BIOS'ie mam mnożnik 14, ale jak będzie działał to się okaże. FSB ponoć mogę dojechać do 145, więc zobaczymy jak to będzie.

Powodzenia zycze :wink:

A tymczasem ostro zaczynam myslec skad wziac kase na nowa plyte glowna... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...