Gość Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Bylem wlasnie w sklepie.. Kupilem procka : AXDA1700DUT3C JIUGB 0251XPEW Ale jestem Happy :) Wieczorem bede go montowal,bo narazie ucze sie do egzaminu. Nie bedzie on narazie jakos ekstremalnie krecony,bo mam tylko AC,ale jak dopadne WC i lepsze pamiatki,bo tez chce kupic to bede szalal :) Ciekawe jaki drzemie w nim potencjal ... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 uwierz ze na vcore 1.6-1.65 wyciagniesz z niego spokojnie 2ghz i wiecej na ac ja jade na 2ghz na volcano7+ na low i mam temp 32st Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ja narazie na boxowym coolerze mam 37 w stresie.. Pozniej go troszke wykrece. Jednak nie za duzo,bo pamieci.. :( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Aż tak mocno to go nie wykręcisz bo masz msi kt3 ultra 2 czyli niemasz dzielnika 1/5 (kurna chyba się nie myle :? ) .Zapewne jedziesz teraz na mnożniku 12.5 prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jak to nie mam dzielnika 1/5, gdzie Ty takiej informacji zaczerpnales?? Narazie jade na 12.5. Wieczorem zobacze co sie da jeszcze zrobic,bo jak narazie temperatura nie przekracza 42 stopni.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ciekawe ile JIUCB pociągnie na mojej mobo? O pamiątki się na szczęscie nie boję, bo dużo wytrzymają, ale jestem ciekaw jak wysoko dojadę z FSB?! Jak mi się uda to już dziś go będę miał (leży i się kisi na poczcie ;)) to zobaczymy :D Ktoś już może je kręcił na KT133A? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ktoś już może je kręcił na KT133A? Ja krecilem, ale u mnie to kiepski pomysl. Tzn mnoznik na 12,5 spoko smiga, ale z FSB to z moim zasilaczem i pamieciami to dojechalem tylko do 137MHz :( Temperaturki niskie, ale pamieci i zasilka nie wydalaja i czasem zwiecha (tak jak na starym Thunderbirdzie) :( Ty masz Epoxa i pewnie lepsze pamieci, to moze lepiej ci bedzie T-bred smigal :wink: Daj znac ile udalo ci sie na FSB wyciagnac i ile max MHz'ow stabilnie masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Niby w BIOS'ie mam mnożnik 14, ale jak będzie działał to się okaże. FSB ponoć mogę dojechać do 145, więc zobaczymy jak to będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Niby w BIOS'ie mam mnożnik 14, ale jak będzie działał to się okaże. FSB ponoć mogę dojechać do 145, więc zobaczymy jak to będzie. Powodzenia zycze :wink: A tymczasem ostro zaczynam myslec skad wziac kase na nowa plyte glowna... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jak to nie mam dzielnika 1/5, gdzie Ty takiej informacji zaczerpnales?? Sorry Crasher :oops: Pomyliło mi się bo jest taka wersja msi kt3 ultra 2 z literką C (chyba) gdzie niema dzielnika 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Noooooo to jest procek :twisted:. Na moim Titanie (30zł :)) biega spokojnie przy 1,95GHz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Noooooo to jest procek :twisted:. Na moim Titanie (30zł :)) biega spokojnie przy 1,95GHz :D na takim samym titanie tyle... patrz podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Noooooo to jest procek :twisted:. Na moim Titanie (30zł :)) biega spokojnie przy 1,95GHz :D na takim samym titanie tyle... patrz podpis Dobra dobra, ale jakie ty masz mobo, a jakie ja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 mikaelus - a jakie napiecie? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...