Suprboar Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 witam czy ma ktoś namiar do oprogramowania ktore jest na płycie wraz z Audigy 2 xs? bo dzis ja kupilem ale sama karte a chciałbym mieć dostep do surronud mixer który sie tam znajduje. Kiedys widzialem cała instalkę w necie wiem ze miała ponad 200mb. moze ktoś ma na to namiar? Wiem że kiedyś na tweaku był artykul jak przerobic SB Live na Audigy, i w nim właśnie był udostępniony link do tego oprogramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) jak możesz postawić ftp to nie ma problemu ze zrobieniem obrazu i wsadzeniem do ciebie ;] idą święta trzeba się dzielić :) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Odkopuje temat ponieważ płytka, którą dostałem do audigy nie działa :/ Wie ktoś skąd można ściągnąc obraz płyty, albo czy ewentualnie mógłby ktoś wrzucić na jakiś darmowy serwer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 http://hosted.filefront.com/BadBoyforum do wyboru,do koloru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gello1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) odkopuje temat. kto mi zrobi kopię oryginalnej płytki ze sterami do Audigy 2 zs??? EDIT ok już znalazłem. Jakby ktoś potrzebował to ściągnąłem stad: http://megaupload.com/?d=GKGZD4I2 Pełna płytka jest i wersja PL. Sprawdzone działa na 100% Edytowane 1 Lipca 2011 przez gello1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...