Skocz do zawartości
samhain

Realitynet F2m - Nowy Cpu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

wiele osob pytalo o tanszy blok na procesor... zalezalo im na ciszy i umiarkowanej wydajnosci...

Frost2micro jest nasza odpowiedzia na to wolanie ;)

na zachete fotka...

Dołączona grafika

... oraz cena: 69 pln!!!

wiecej >> tutaj <<

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Samhain znowu nam niespodzianke zrobił :) I świąteczna :D Naprawde fajny bloczek a cena masakra :D Przynajmniej każdy moze sobie WC w bardzo niskiej cenie teraz złożyć :) Pozdrawiam i życze wesołych świąt wielkanocnych i mokrego dyngusa ;)

Edytowane przez Drozda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teras prosimy o teściki ... Kiedy można kupować ?? Jak myslicie będzie to wydajne ?? No i jak karzdy świąteczne życzenia ! Zdrowego Jajka !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bloczek wyglada spoko. ale jak to bez zapinki - i jakiej wogole zapinki ?

dobra - juz wiem - nie looknolem, ze te plexa pasuje tylko na s.A :] swoja droga - czy to nie dziwne, ze obecnie "projektowane" i sprzedawane bloki maja otwory pod coraz mniej urzywane plyty ? hyhy - takie naciaganie klienta na kolejne wydatki na zapinke :P

joke

a mozna zamowic z normalnym (innym) topem, albo wogole sam spod ?

i jeszcze pytanko - jakie wymiar ma spod?

Edytowane przez chase1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra - juz wiem - nie looknolem, ze te plexa pasuje tylko na s.A :] swoja droga - czy to nie dziwne, ze obecnie "projektowane" i sprzedawane bloki maja otwory pod coraz mniej urzywane plyty ? hyhy - takie naciaganie klienta na kolejne wydatki na zapinke :P

no ale na niektóe płyty np NF7 nie włożycz bloku z otworami w topie pod a 64 bo są pechowe kondziołki, i ta płyta pewnie nie jest ostatnią ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bloczek wyglada spoko. ale jak to bez zapinki - i jakiej wogole zapinki ?

joke

a mozna zamowic z normalnym (innym) topem, albo wogole sam spod ?

i jeszcze pytanko - jakie wymiar ma spod?

absolutnie NIE naciaganie... jak ktos nie potrzebuje to nie musi za nia placic w tym wypadku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

testy? jak Fierro zda lub niezda matury... oczywiscie mam nadzieje, ze zda :P

Generalnie nie rozumiem czemu wogule się uczy tylko idiota nie zdałby nowej matury. Mówię to ja... który w zeszłym roku zdałem nie ucząc się nic a wyniki i tak miałem lepsze od niejednego kujona :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem, to byl zart - spokojnie.

a jak to bedzie z innymi topami - mozna sobie cos wybrac? no i wymiary spodu jesli mozna poprosic :P

na jednej z fotek widac, ze jest mniejszy niz gniazdo s.A... ale czy mozna dokladniej?

Edytowane przez chase1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem, to byl zart - spokojnie.

a jak to bedzie z innymi topami - mozna sobie cos wybrac? no i wymiary spodu jesli mozna poprosic :P

na jednej z fotek widac, ze jest mniejszy niz gniazdo s.A... ale czy mozna dokladniej?

4x4 cm

co do topow, jest jeden i wiecej nie bedzie... po to jest zapinka aby bylo to maksymalnie uniwersalne...

zapinka na sA nie zostala zrobiona by kogokolwiek do czegos zmsuzac... kwestia tego ze wiele osob ma jeszcze sA i chca kupowac bloki pod to... jak dorzuce zapinke cena bloku juz bedzie 79... a skoro im to nie potrzebne? to po co? zawsze moga dokupic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano, alternatywa dla abadona... :)

z tymi zapinkami... jak kogoś stać na A64 czy sempa do da radę chyba dopłacić. Ten blok i tak pewnie wybiorą ludzie ze starszymi komputerami właśnie. Tak by się przynajmniej wydawało, bo wiadomo - życzę jak najlepszych obrotów w sprzedaży ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi