samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam wiele osob pytalo o tanszy blok na procesor... zalezalo im na ciszy i umiarkowanej wydajnosci... Frost2micro jest nasza odpowiedzia na to wolanie ;) na zachete fotka... ... oraz cena: 69 pln!!! wiecej >> tutaj << Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ładna cena, ciekawe jak to sie bedzie na procesorze sprawdzac.. Jesli bedzie w miare to Sam znow zrobi rewolucje cenową :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 podoba mi sie to, musze teraz ze smithfieldem przedyskutowac zmiane chlodzenia i z bankiem kase ;) BTW. chce ktos ninje kupic?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ekhm.. 69 - to cena z przekazem? ^^ Standardowe pytanie - kiedy testy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Fajny bloczek! Ale najfajniejsza jest cena! Oby tak dalej. Mam nadzieje że Blokiem Na Gpu + Mem tez nas tak miło zaskoczysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 testy? jak Fierro zda lub niezda matury... oczywiscie mam nadzieje, ze zda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) no good job, 69zł to razem z multizapinką? Spód od F2NB?? Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no good job, 69zł to razem z multizapinką? Spód od F2NB?? opisa caly na Rn... 69 bez zapinki... zapinka dodatkowe 10 pln, spod od f2n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) No to Samhain znowu nam niespodzianke zrobił :) I świąteczna :D Naprawde fajny bloczek a cena masakra :D Przynajmniej każdy moze sobie WC w bardzo niskiej cenie teraz złożyć :) Pozdrawiam i życze wesołych świąt wielkanocnych i mokrego dyngusa ;) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ciesze sie ze sie podoba :D a ja chce zmodyfikowac troszke zyczonka... mokrego kompusia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 oby nie, tylko nie mokrego ;) No chyyba ze chodzi o dobre WC a nie wycieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 oby nie, tylko nie mokrego ;) No chyyba ze chodzi o dobre WC a nie wycieki. oczywiscie chodzi o dobre wodowanie :D a nie wycieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Piknie, zarowno z cena jak i z blokiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja sie też bałem że o wycieki chodziło :P Jestem ciekawy jakie to wydajne bedzie. Ale w sumie nie ma co wybrzydzac za tą cene, napewno to lepsze rozwiązanie od CPC i innych tanich badziewi jakich pełno na allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No fajny bloczek, ale czekam na premiere tego drugiego ;) Czekam na testy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Teras prosimy o teściki ... Kiedy można kupować ?? Jak myslicie będzie to wydajne ?? No i jak karzdy świąteczne życzenia ! Zdrowego Jajka !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Sam, masz mozliwosc sprawdzic jak on bedzie siedzial na A64? bo pare osob marudzi, ze procz px ciezko jest cokolwiek zalozyc na procka bez czapki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) bloczek wyglada spoko. ale jak to bez zapinki - i jakiej wogole zapinki ? dobra - juz wiem - nie looknolem, ze te plexa pasuje tylko na s.A :] swoja droga - czy to nie dziwne, ze obecnie "projektowane" i sprzedawane bloki maja otwory pod coraz mniej urzywane plyty ? hyhy - takie naciaganie klienta na kolejne wydatki na zapinke :P joke a mozna zamowic z normalnym (innym) topem, albo wogole sam spod ? i jeszcze pytanko - jakie wymiar ma spod? Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Podoba mi sie. po prostu jest taki maly iii ladny. Moze w przyszlosci ;) ... Wogole to sam powinien realitynet przezwac na VolksWC (kto nie kmini o co chodzi to niech sprawdzi co znaczy Volkswagen ;) ) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 dobra - juz wiem - nie looknolem, ze te plexa pasuje tylko na s.A :] swoja droga - czy to nie dziwne, ze obecnie "projektowane" i sprzedawane bloki maja otwory pod coraz mniej urzywane plyty ? hyhy - takie naciaganie klienta na kolejne wydatki na zapinke :Pno ale na niektóe płyty np NF7 nie włożycz bloku z otworami w topie pod a 64 bo są pechowe kondziołki, i ta płyta pewnie nie jest ostatnią ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 bloczek wyglada spoko. ale jak to bez zapinki - i jakiej wogole zapinki ? dobra - juz wiem - nie looknolem, ze te plexa pasuje tylko na s.A :] swoja droga - czy to nie dziwne, ze obecnie "projektowane" i sprzedawane bloki maja otwory pod coraz mniej urzywane plyty ? hyhy - takie naciaganie klienta na kolejne wydatki na zapinke :P joke a mozna zamowic z normalnym (innym) topem, albo wogole sam spod ? i jeszcze pytanko - jakie wymiar ma spod? absolutnie NIE naciaganie... jak ktos nie potrzebuje to nie musi za nia placic w tym wypadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 testy? jak Fierro zda lub niezda matury... oczywiscie mam nadzieje, ze zda :P Generalnie nie rozumiem czemu wogule się uczy tylko idiota nie zdałby nowej matury. Mówię to ja... który w zeszłym roku zdałem nie ucząc się nic a wyniki i tak miałem lepsze od niejednego kujona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) wiem wiem, to byl zart - spokojnie. a jak to bedzie z innymi topami - mozna sobie cos wybrac? no i wymiary spodu jesli mozna poprosic :P na jednej z fotek widac, ze jest mniejszy niz gniazdo s.A... ale czy mozna dokladniej? Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 wiem wiem, to byl zart - spokojnie. a jak to bedzie z innymi topami - mozna sobie cos wybrac? no i wymiary spodu jesli mozna poprosic :P na jednej z fotek widac, ze jest mniejszy niz gniazdo s.A... ale czy mozna dokladniej? 4x4 cm co do topow, jest jeden i wiecej nie bedzie... po to jest zapinka aby bylo to maksymalnie uniwersalne... zapinka na sA nie zostala zrobiona by kogokolwiek do czegos zmsuzac... kwestia tego ze wiele osob ma jeszcze sA i chca kupowac bloki pod to... jak dorzuce zapinke cena bloku juz bedzie 79... a skoro im to nie potrzebne? to po co? zawsze moga dokupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bok_RN Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) no i wymiary spodu jesli mozna poprosic :P na jednej z fotek widac, ze jest mniejszy niz gniazdo s.A... ale czy mozna dokladniej? spod od f2n(Sam był szybszy :D ) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez bok_RN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 super bloczek, ciekawe jak bedzie na jetpc, ale i tak trzeba przyznac, ze cena jest niesamowita...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ano, alternatywa dla abadona... :) z tymi zapinkami... jak kogoś stać na A64 czy sempa do da radę chyba dopłacić. Ten blok i tak pewnie wybiorą ludzie ze starszymi komputerami właśnie. Tak by się przynajmniej wydawało, bo wiadomo - życzę jak najlepszych obrotów w sprzedaży ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jest Abadon CPU i jest również F2M. Cośmi się zdaję, że zaczynasz konkurować we wszystkich produktach z X4pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no jak ktos ma CNC to moze robic bloki na wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no jak ktos ma CNC to moze robic bloki na wszystko. :lol: i to bardzo tanio i szybko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...