Miazga82 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Niezła niespodzianka! Czegos TAKIEGO to sie nie spodziewałem. Podajżewam, że ten bloczek nie bedzie wcale odstwac wydajnością od swojego wiekszego brata, mysle nawet ze bedzie tak samo wydajny. Ale zobaczymy. Co do wyglądu to powien szczerze, że ten top mi sie nie podoba. Rozumiem, że jest to tak zwana wersja econo tak wiec oszczędność dotyczy każdego elementu. Nie mozna sie spodziewac czegos nadzwyczajnego. W tym wypadku blok ma poprsotu chłodzic a nie wyglądać. Pomysł imho trafiony w 10kę .. Gratz Sam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Hmm, a nie da sie tak zrobic zeby byly standardowo otwory pod a64, a zapinka dodawalaby inne rozstawy w tym socketA? problem polega na tym ze na a64 sa 2 otwory i nie da sie stabilnie zapinki przykrecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 tylko ze wtedy user s.A musialby ciachac blok bo by o kondy wadzil............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 tylko ze wtedy user s.A musialby ciachac blok bo by o kondy wadzil............. Wiec to jednak koliduje - to zmienia postac rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Niespodzianka jest :) Zapewne nikt sie nie spodziewal ze pokazesz cos nowego na procesor. Jak juz wspomniano wczesniej top nie jest za piekny ale wiem ze w tym bloku nie chodzi o wyglad. Jak na swoja cene bloczek bardzo fajny ! Wrecz idealne rozwiazanie do nisko budzetowego WC. PS: Pokaz wreszcie ten blok na grafike + pamieci :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Niespodzianka jest :) Zapewne nikt sie nie spodziewal ze pokazesz cos nowego na procesor. kto sie nie spodziewal, ten sie nie spodziewal, ale ciii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Bloczek bardzo przyjemny i ta cena:D Przez te spadające ceny bloczków i chłodnic to się nawet homemade odechciewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dzisiaj premiera, dzisiaj w sklepie: http://www.realitynet.pl/sklep/product.php?id=942 Sam szybki jestes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 @sam: doprowadzasz do tego, ze za niedlugo robienie bloczkow homemade'owych bedzie drozsze od Twoich blokow: - sztabki miedzi do podstawy i topa - 20zl + 7zl przesylka - krocce - 15 + 5zl przesylka - pasty, wiertla etc - X zl Tak czy siak... ciezko mi uwierzyc, ze potrafisz zejsc tak nisko z cenami, i zrobic tak dobra robote. Mnie sie to coraz bardziej podoba ;] Ciekawe co odpowiedza na taki atak - niefirmowi producenci bloczkow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 @sam: doprowadzasz do tego, ze za niedlugo robienie bloczkow homemade'owych bedzie drozsze od Twoich blokow: - sztabki miedzi do podstawy i topa - 20zl + 7zl przesylka - krocce - 15 + 5zl przesylka - pasty, wiertla etc - X zl Tak czy siak... ciezko mi uwierzyc, ze potrafisz zejsc tak nisko z cenami, i zrobic tak dobra robote. Mnie sie to coraz bardziej podoba ;] Ciekawe co odpowiedza na taki atak - niefirmowi producenci bloczkow ;] satysfakcja ze zrobienia własnego bloku - bezcenna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ze zrobienia wlasnego dla siebie tak, ale na "wieksza skale" moze się przestac oplacac, a o to chyba chodzilo Sheep'owi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ze zrobienia wlasnego dla siebie tak, ale na "wieksza skale" moze się przestac oplacac, a o to chyba chodzilo Sheep'owi no "tweakowi producenci" maja troche inny kosztorys, przede wszsytkim maja wlasnych dostawców miedzi, wiec nie placa za kazdym razem 20+7zł za przesylke ;) ale niestety, jak by mieli sprzedawac bloki po 69 zł to by zbankrutowali ;) imo...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) no sorki... podniose cene... :lol: :lol: :lol: Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jak byłeś taki szybki w wystawieniu bloku to może teraz jakiś teścik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jak byłeś taki szybki w wystawieniu bloku to może teraz jakiś teścik ;) ja chetny na test jestem... ale nie umieszczam robionych przezemnie z prostego wzgledu... aby nie bylo mowy o tym ze testy sa ustawiane. Na razie test bedzie na JetPC po maturach... chyba ze zglosi sie inna redakcja chetna wczesniej.... ja jestem otwarty na propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ze zrobienia wlasnego dla siebie tak, ale na "wieksza skale" moze się przestac oplacac, a o to chyba chodzilo Sheep'owiDokladnie o tym mowilem. Kiedys jeszcze opylalo sie kupic troche miedzi, wyskrobac cos, i sprzedac to za 50zl. Teraz? Jest to bezsens. Jakosc wykonczen, estetyka i trwalosc sa nieporownywalne jesli chodzi o kwestie real homemade vs realitynet no sorki... podniose cene... :lol: :lol: :lol:;] nie zrobisz tego... jak to juz ktos powiedzial "to nie w Twoim stylu" ;) Pozdrawiam i czekam na kolejne bloczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Czytam i oglądam Twoje nowe dzieła i ciagle podziwiam,nie no kurde zazdroszcze Ci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja tylko w kwestii formalno-prawnej; na s478 wejdzie tak? ile bierzesz za przesyłke i czy masz to na allegro?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja tylko w kwestii formalno-prawnej; na s478 wejdzie tak? ile bierzesz za przesyłke i czy masz to na allegro?? pozdro czytanie ze zrozumieniem.... zapraszam do sklepu firmowego: www.realitynet.pl/sklep w opisie bloku masz WSZYSTKO opisane pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) czytanie ze zrozumieniem.... nie spałem od wczoraj to sie nie czepiaj :razz: gdzzie tam w ofercie jest zapinka na 478 Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Hello! Kurna, serwer ślag trafił, to i konto sie odbanowało! :D Ja tam wypowiadać się za bardzo nie będę, bo posiadam wielkiego bratt'a (hyhy :lol: ) F2S. Nie miałbym tylko pierdzie*.<<.*/ia się z zapinką pod moją NIE dziurawą płytę. Ju noł łot aj min?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 8O skąd to ty wytrzytałeś ... respekt powinieneś to robić zawodowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 i jak niską temperature moge osiagnąć na tym bloczku? chłodzenie płynem chłodniczym , nagrzewnica mosiężno miedziana , pompka 600l/h? tak w przybliżeniu... :) zakładając że na boxowym wiatraczku mam 52C ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dokladnie o tym mowilem. Kiedys jeszcze opylalo sie kupic troche miedzi, wyskrobac cos, i sprzedac to za 50zl. Teraz? Jest to bezsens. Jakosc wykonczen, estetyka i trwalosc sa nieporownywalne jesli chodzi o kwestie real homemade vs realitynet Jak to powiedział Kszonek, "homemade'owcy" mają zupełnie inne stawki... a kto jest obrotny ten na pewno nie kupuje przez internet komponentów... czasem warto wystawić nos z domu, a nuż jest odpowiedni sklep w okolicy. EOT (",) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sorki ze zrobie malego oftopa ale nie chce nowego temato zakladac Sam, czy przewidujesz dostepnosc czerwonych innovatekow w waszym sklepie w najblizszym czasie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sorki ze zrobie malego oftopa ale nie chce nowego temato zakladac Sam, czy przewidujesz dostepnosc czerwonych innovatekow w waszym sklepie w najblizszym czasie? ja sobie moge przewidywac... zobaczymy co odpowie dystrybutor... ;) dam znac... w sprawie takich rzeczy to prv lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 OK, to jak przyjdzie co do czego (czyli pewnie kolo polowy maja) to bede sie narzucal na priv ;) Dzieki za szybka odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Tutaj panowie arcik :) F2m Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...