raki Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A więc, jestem tu nowy i nie zjezdzajcie mnie odrazu... :oops: Byłem dzisiaj w sklepie i pytałem o AXP 2000+ 0.13 powiedzieli, że maja w tej samej cenie co 0.18... 1. Czy to możliwe że cena jest taka sama...? 2. Jak poznać dobrze kręcocą sie serie?? 3. Czy opłaca sie inwestować w EPOXA 8RDA+? CZy lepiej kupić Gigabyta GA-7VAX? Z góry dzieki za odpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 JA jzu nerwowo nie wyt...... :twisted: :evil: SZUKAJ To taki przycisk na poczatku strony forum. Akurat o tym to z miech ostatnio dyskutowano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Sory, ale przeglądałem to i O mobach jest ale o AXP 2000+ nie ma jest tylko o 1700 i 1800... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 sluchaj jesli bierzezs XP2000+ do OC to nie warto w bloto wyzucisz pieniadze bo na wentylach to sie keci max 200MHz, cena to chyba pomylka ja tak mialem z dyskiem 80GB Caviara z 2 MB Buffor i 8 MB kosztowaly tyle samo, sie zdziwilem. Na drugi dzien przychodze i co sie okazuje ze gosc zle napisal ceny z hurtownii i twardy z 8 MB byl o 80 zeta drozszy. Wiec uwazaj moze sie faktycznie okazac ze sa w tej samej cenie ale to jest malo prawdopodobne 2. Bylo o tym wiec poszukaj troche 3. EpoX 8RDA+ o wiele lepszy w wydajnosci, stabilnosci i oczywiscie co najwazniejsze w OverClockingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 co do 2 punktu to znalazłem, faktycznie już było...SORKA a co do AXP 2000XP to piszesz że ni opłaca sie go brać bo słabo sie kręci... wieć jaki mam wziąsc 1700 czy 1800?? Czy TITAN TTC-CU5TB MIEDZIANY starczy?? Oczywiścuie chciałebym go troche podkrecic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 To zalezy od fundyszy, jak Ci na 2200+ nie starczy to proponowalbym 1800+ AYGUA 0,13 super proc. zachwala go wielu ludzi. Wentyla Titan styka tylko moze Termaltake Volcano 7Cu+. Wypasiony wentyl i cichutki do tego, spokojnie schlodzi 1800+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Dżizas ile można :P. Bierz 1700+ ze stepingu B0 seria Jcuib chyba poszukaj tez bylo duzo o tym z tej serii proce kreca sie do 2GHz spox na TT V7+ ten cooler powinienes wybrac. Plyta to 8RDA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mozna i to wiele, trza nowemy wytlumaczyc troche z poczatku co i jak Z plyta zgadzam sie w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dzieki za odpowidzi... jutro jade do sklepu zapytac czy mają tego AXP 1700 lub 1800! Allen3 dzieki za wsparcie nowego!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie ma sprawy stary :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dzieki za odpowidzi... jutro jade do sklepu zapytac czy mają tego AXP 1700 lub 1800! Allen3 dzieki za wsparcie nowego!!! A mi to juz nie podziekujesz? :D . Nie to nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Co tu duzo mowic Olal cie (przydalby sie tu ten rysuneczek reeda A ja na to ... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Bialy!! nie olałem Cie, podziekowałem Wam wszystkim, a dodatkowoi Allenowi za wsparcie... Mam jeszcze pytanko ... Jesli nie bede używał dual DDR (bo mnie nie stać na 2 kości pamięci) czy nadal nFORCE2 bierze górę nad KT400?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 w 100% tak, poza pamiatkami jeszcze ma bardzo dobrze dzwiek rozbudowany ta 8RDA+, Po mimo wszystki jest ciagle przed KT400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...