Skocz do zawartości
raki

AXP 2000+ 0.13

Rekomendowane odpowiedzi

A więc, jestem tu nowy i nie zjezdzajcie mnie odrazu... :oops:

Byłem dzisiaj w sklepie i pytałem o AXP 2000+ 0.13 powiedzieli, że maja w tej samej cenie co 0.18...

1. Czy to możliwe że cena jest taka sama...?

2. Jak poznać dobrze kręcocą sie serie??

3. Czy opłaca sie inwestować w EPOXA 8RDA+? CZy lepiej kupić Gigabyta GA-7VAX?

Z góry dzieki za odpowiedz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj jesli bierzezs XP2000+ do OC to nie warto w bloto wyzucisz pieniadze bo na wentylach to sie keci max 200MHz, cena to chyba pomylka ja tak mialem z dyskiem 80GB Caviara z 2 MB Buffor i 8 MB kosztowaly tyle samo, sie zdziwilem. Na drugi dzien przychodze i co sie okazuje ze gosc zle napisal ceny z hurtownii i twardy z 8 MB byl o 80 zeta drozszy. Wiec uwazaj moze sie faktycznie okazac ze sa w tej samej cenie ale to jest malo prawdopodobne

2. Bylo o tym wiec poszukaj troche

3. EpoX 8RDA+ o wiele lepszy w wydajnosci, stabilnosci i oczywiscie co najwazniejsze w OverClockingu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do 2 punktu to znalazłem, faktycznie już było...SORKA

a co do AXP 2000XP to piszesz że ni opłaca sie go brać bo słabo sie kręci... wieć jaki mam wziąsc 1700 czy 1800??

Czy TITAN TTC-CU5TB MIEDZIANY starczy?? Oczywiścuie chciałebym go troche podkrecic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bialy!! nie olałem Cie, podziekowałem Wam wszystkim, a dodatkowoi Allenowi za wsparcie...

Mam jeszcze pytanko ...

Jesli nie bede używał dual DDR (bo mnie nie stać na 2 kości pamięci) czy nadal nFORCE2 bierze górę nad KT400??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...