bumszakalaka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam, jaki byscie mi polecili plyte, no moze sama plyte, kompa mam jak w podpisie, kupilem zestaw plyta procek i cooler, bardziej od tego zestawu bylem zadowolony z athlona900 na socket A i plyty MSI na kt600, po prostu nie pasuje mi ta plyta, dodatkowo grzeje sie niemilosiernie, zmienic chlodzenia nie ma za bardzo opcji bo nie ma miejsca gdzie tam to wszystk upchnac fuck! wiec nosze sie z zamiarem kupienia jakiejs plyty, moze ugadam sie z kolesiem i procesor sobie zostawie a zmienie sama plyte jesli bedzie taka opcja, grafika jest pod pci, widze ze sempronow juz nie ma, jedynie athlony a one sa "ciutke" drozsze khm <_< wiec chociaz jakas plyte do ok 300zł, dobra do krecenia, na 939, najlepszy stosunek wydajosc/cena widzialem topic o plycie do 300zł, ale tam polecacie agp i pci asrocka, ja chcialbym bez agp, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Za ok. 350 zł można mieć Asus A8N-E lub Epoxa 9NPA+ Ultra. Obie płyty to bardzo udane konstrukcje. Ja jednak stawiam na Epoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumszakalaka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a cos do 300zł? bo nie wiem ile kasy wytrzepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a cos do 300zł? bo nie wiem ile kasy wytrzepie Asrock K8 DUAL&SATA II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 http://www.apollo.pl/?mod=store&cmd=show_detail&id=19664 13zł więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...